Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a négy gyerek?

Szerintetek sok a négy gyerek?

Figyelt kérdés

Férjem nagyon szeretne még egy gyereket. A meglévő hármat is imádja, sokat foglalkozik, játszik velük, mesél nekik. Szívesen megfőz. Simán kicseréli a kakis pelust is. Fel kel az éjszaka közepén is akár hozzájuk. Anyagiak terén nincs okunk panaszra. Ő kimondottan jól keres. A három gyerekünk nagyon szépen eljátszik, nem marják egymást. Lány, fiú, lány a sorrend. Férjem egyke és mindig csodálattal nézte a nagycsaládokat. Annyira lelkes. Ígérte nem kér ötödiket, néggyel beéri. Csak hát nem neki kell kihordani és megszülni. Az utolsó terhességem borzasztó volt. Az is borzasztó, hogy mennyi rosszindulatú ember van. Már 3 gyerek miatt is nyúlnak hívnak egy párt vagy meggyanusítanak, hogy a csok-ra hajtunk. A második kislányunknál is kaptuk az ívet, hogy minek, hisz van már fiunk és lányunk is.

Akinek háromnál több gyereke van, örömmel venném, ha leírná a tapasztalatait. Tényleg nem sokkal nehezebb néggyel, mint hárommal ?

2019. nov. 3. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%

Nekem gombócból is sok lenne. De ha minden adott hozza, és szeretned is, akkor azzal aztán ne foglalkozz ki mit mond a hátad mögött.

Én is ismerek jómódú 4 gyerekes családokat. Szépen élnek, szeretik egymást és fel sem merült bennem semmi negatívum.

2019. nov. 3. 20:50
 22/28 anonim ***** válasza:
14%
Egyedül is el tudod tartani őket? Mert isten ments, de akármi történhet, haláleset, betegség, stb.
2019. nov. 3. 20:53
 23/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem sok a 4 gyerek mi 36 évesek vagyunk és 3 fiúnk van szeretnénk még egy babát!
2019. nov. 3. 20:58
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nektek nem sok. :)

Nekünk három van. Mindhárom fiú, és nyilván emiatt sokszor kaptuk az ívet, hogy majd a negyedik lány lesz. Nem lett negyedik gyerekünk, hármat szerettünk volna.

Viszont mondták azt is, hogy a 2 után a 3 az nagy változás az életben, - tényleg úgy volt- viszont a 3 után a 4. az simán bírható.

Ezt egy négygyerekes mondta- nem tudom megerősíteni, de hajrá nektek!! Legyen negyedik!! :)

2019. dec. 16. 14:15
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hogy döntöttél kedves kérdező? Most akartam rá a kérdésedre. Nekünk 3 fiunk van. 9, 7, és egy 1 éves. Anyagilag -bírjuk, fizikailag, lelkileg is úgy érzem. Férjen nem sokat segít, sokat dolgozik, nincs itthon. Szereti a gyerekeit csakhát nyilván nem tud velük annyit lenni mint én. Mondogatom mostanában neki, hogy szeretnék 4. Babát. A kicsivel összenőnének. Na meg hátha kislány lenne. :) bele egyezett. Úgyhogy e hónaptól nem védekezünk. Én 29 éves vagyok. Még korba is belefér. Tavaly építkeztünk, 4 hálószobás házat építettünk. Ha jönne egy negyedik akkor a két kicsi 1 szobán fog osztozkodni egy jó ideig. A 2 nagy nagyon nagyon odáig van a kicsiért, gyakran mondják, hogy szüljek meg egyet. Én a terhességeket is jól bírtam, nem volt gond. Majd megírom, hogy mi lett a történetünk. :)
2020. márc. 23. 21:32
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 nem írtad meg. Lett negyedik?
2024. ápr. 15. 00:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen lett, már 2 éves, és kisfiú ő is. Életem legjobb döntése volt. Nagyon szeretjük.

Igazából nem lett nehezebb, vagy másabb. Dolgozom mellette, itthon ugyan azt csinálom mint mikor 3 volt. Egy kicsit azért már várom, hogy nagyobb legyen, ez a 2 éves dackorszakos kor, nem mindig egyszerű. De tudom, hogy nagyon hamar megnő ő is. Egy kicsit sajnálom, és nehéz elfogadnom, hogy kislányom már nem lesz. Ennél több gyermeket már nem vállalunk. :)

2024. máj. 30. 20:43
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 köszönöm a választ, gratulálok!Ezek szerint a 2020-as próbálkozás csak 2022-ben született? Akkor nem jött könnyen. Amúgy pont így jártunk mi is, hogy úgy néz ki el kell fogadnunk, hogy nem lesz lányunk.
2024. jún. 2. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!