Szerintetek sok a négy gyerek?
Férjem nagyon szeretne még egy gyereket. A meglévő hármat is imádja, sokat foglalkozik, játszik velük, mesél nekik. Szívesen megfőz. Simán kicseréli a kakis pelust is. Fel kel az éjszaka közepén is akár hozzájuk. Anyagiak terén nincs okunk panaszra. Ő kimondottan jól keres. A három gyerekünk nagyon szépen eljátszik, nem marják egymást. Lány, fiú, lány a sorrend. Férjem egyke és mindig csodálattal nézte a nagycsaládokat. Annyira lelkes. Ígérte nem kér ötödiket, néggyel beéri. Csak hát nem neki kell kihordani és megszülni. Az utolsó terhességem borzasztó volt. Az is borzasztó, hogy mennyi rosszindulatú ember van. Már 3 gyerek miatt is nyúlnak hívnak egy párt vagy meggyanusítanak, hogy a csok-ra hajtunk. A második kislányunknál is kaptuk az ívet, hogy minek, hisz van már fiunk és lányunk is.
Akinek háromnál több gyereke van, örömmel venném, ha leírná a tapasztalatait. Tényleg nem sokkal nehezebb néggyel, mint hárommal ?
Nekem gombócból is sok lenne. De ha minden adott hozza, és szeretned is, akkor azzal aztán ne foglalkozz ki mit mond a hátad mögött.
Én is ismerek jómódú 4 gyerekes családokat. Szépen élnek, szeretik egymást és fel sem merült bennem semmi negatívum.
Szerintem nektek nem sok. :)
Nekünk három van. Mindhárom fiú, és nyilván emiatt sokszor kaptuk az ívet, hogy majd a negyedik lány lesz. Nem lett negyedik gyerekünk, hármat szerettünk volna.
Viszont mondták azt is, hogy a 2 után a 3 az nagy változás az életben, - tényleg úgy volt- viszont a 3 után a 4. az simán bírható.
Ezt egy négygyerekes mondta- nem tudom megerősíteni, de hajrá nektek!! Legyen negyedik!! :)
Igen lett, már 2 éves, és kisfiú ő is. Életem legjobb döntése volt. Nagyon szeretjük.
Igazából nem lett nehezebb, vagy másabb. Dolgozom mellette, itthon ugyan azt csinálom mint mikor 3 volt. Egy kicsit azért már várom, hogy nagyobb legyen, ez a 2 éves dackorszakos kor, nem mindig egyszerű. De tudom, hogy nagyon hamar megnő ő is. Egy kicsit sajnálom, és nehéz elfogadnom, hogy kislányom már nem lesz. Ennél több gyermeket már nem vállalunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!