Szálloda medencéjébe bemehet 1,5 éves gyerek? És miben, hogy ne csináljon bele és ne fulladjon meg? Úszógumi bevihető?
Hallottam már úszópelusról, de milyen az és mennyire megbízható és hogy működik?
Én még nem merném bevinni a babát, de gondoltam, csak megkérdem, hátha mégis megoldható, hogy együtt legyen a szülőkkel a medencében, ha úgy adódik.
Tapasztalt szülők, akik már voltatok így pici babával szállodában, hogyan oldottátok meg ezt a kérdést?
Minden jó tanácsnak, tapasztalat megosztásának örülnék és köszönöm!
1: Köszi!
És melyik úszópelus vált be, melyiket érdemes megvenni?
Aki tud linket is küldeni, annak köszönöm!
3: Köszi!
Én is pont ez miatt aggódom....
Szóval akkor az úszópelus sem jó?
Akkor inkább ne vigyük be a medencébe a babát?
És aki babaúszásra jár, az akkor hogy oldja meg, minden a vízbe kerül, ha éppen pont olyat ürít a baba?
Nah... :(
5-ös: én nem érzem magam attól élhetetlennek, hogy elővigyázatos vagyok és szeretném megőrizni a higiéniát!
Írta fentebb valaki, hogy az úszópelus csak a kakitól véd, ezért olyanok válaszát várom, akiknek már hígabbat is sikeresen bent tartott és egy tippet arra vonatkozóan, hogy hol vették az ajánlott márkát, köszi!
7: Köszi!
Közeledünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!