Hány gyereketek van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos, hát röviden a történetem, 26 évesen "véletlen" teherbe estem, az akkori alig pár hónapja ismert barátomtól, nem akartam elvetetni, ugy voltam vele hogy nem lehet mégsem annyira véletelen, mindenképp akartam őt, annak ellenére hogy már akkor úgy éreztem az apuka nem lesz az igazi! Így is lett, megpróbáltuk de együtt nem ment, külön váltunk, es azóta mindketten megtaláltuk az igazit, és sokat foglalkozik így is a fiával, semmi probléma nem lett ebből szerencsére! A párom is teljesen elfogadta, sőt imádja a fiamat (6éves), 4 éve élünk együtt, és nemrég megszületett a közös kislanyunk is (8hónapos), akiért elég sokat küzdöttünk mire sikerült! Most pedig úgy adódott hogy szoptatás mellett ismét terhes lettem (kb 6hetes) lehetek és teljesen bepánikoltam! Szeretnénk mindketten nagyon, de egyszerüen a kislányom is még olyan kicsi és nem tudom elképzelni hogyan fogom mentálisan bírni 3gyerkőccel! Holnap megyek vissza orvoshoz, tehát sürget az iďő (nem kérek abortusz ellenes kampány szöveget), én ugy gondolom van az az élethelyzet amikor az a legjobb megoldás...

Én inkább arra lennék kiváncsi, milyen az élet 3gyerkőccel, főleg két nagyon kicsivel, és azért a fiamat sem szeretnem hogy elhanyagolva érezze magát, jövőre kezdi a sulit...

2019. szept. 29. 08:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
3
2019. szept. 30. 01:10
 22/22 anonim ***** válasza:
89%
Van a családunkban egy nő, elég távoli rokonnak számít, de nem messze tőlünk élnek. 9 gyereke van, nem írtam el tényleg ennyi. Mielőtt valaki kezdené, nem romák. Bár a két legidősebb már ki repült, az még mindig 7 gyerek. Ja és egyedül neveli őket, ugyanis a férje a 9-dik gyermek csecsemő korában elhunyt. Azt mondta hatalmas, logisztikát és szervezést igényel. Kondérban főz, egy ebéd során 2x terít. A kisebb gyerekeknek örökölt ruhái vannak a nagyobb tesóktól, nem gazdagok, de megvannak. Nem tudom miért akartak ilyen sok gyereket fogalmam sincs, korántsem egy szokványos szám. De ha ő fel tudott nevelni 9-et,ahhoz a 3 igazán nem "nagy" szám.
2019. szept. 30. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!