Hány gyereketek van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos, hát röviden a történetem, 26 évesen "véletlen" teherbe estem, az akkori alig pár hónapja ismert barátomtól, nem akartam elvetetni, ugy voltam vele hogy nem lehet mégsem annyira véletelen, mindenképp akartam őt, annak ellenére hogy már akkor úgy éreztem az apuka nem lesz az igazi! Így is lett, megpróbáltuk de együtt nem ment, külön váltunk, es azóta mindketten megtaláltuk az igazit, és sokat foglalkozik így is a fiával, semmi probléma nem lett ebből szerencsére! A párom is teljesen elfogadta, sőt imádja a fiamat (6éves), 4 éve élünk együtt, és nemrég megszületett a közös kislanyunk is (8hónapos), akiért elég sokat küzdöttünk mire sikerült! Most pedig úgy adódott hogy szoptatás mellett ismét terhes lettem (kb 6hetes) lehetek és teljesen bepánikoltam! Szeretnénk mindketten nagyon, de egyszerüen a kislányom is még olyan kicsi és nem tudom elképzelni hogyan fogom mentálisan bírni 3gyerkőccel! Holnap megyek vissza orvoshoz, tehát sürget az iďő (nem kérek abortusz ellenes kampány szöveget), én ugy gondolom van az az élethelyzet amikor az a legjobb megoldás...

Én inkább arra lennék kiváncsi, milyen az élet 3gyerkőccel, főleg két nagyon kicsivel, és azért a fiamat sem szeretnem hogy elhanyagolva érezze magát, jövőre kezdi a sulit...

2019. szept. 29. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy másfél éves fiam van. Januárban érkezik a kishuga. Semmi, vagy nagyon minimális segítségem nincs, mivel távolabb vannak a csaladtagok, nemrég költöztünk ide, még nincs olyan ismerős. De én nem panikoltam be (mondjuk tervezett terhesség) az elején nagyon nehéz lehet, de a rokonságban látott kis korkulonbsegu gyerekek nagyon jó testvérek együtt. Nagyon örülök, hogy ilyen példa van körülöttünk. Így biztató a jövő
2019. szept. 29. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

1,5 gyerekem van ;)

1 éves múlt a lányom és félidős vagyok a tesóval.

9 hónapos volt a baba és még ccak kódtolgatott, amikor ciklus nélkül, szoptatás alatt sikerült tehetbeeesni.

Szerintem a nagy fiú mellett a 2 pici sinán elfér

2019. szept. 29. 11:04
 13/22 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

3 gyermekünk van (3-at is szerettünk már a kapcsolat elejétől). A legnagyobb és a legkisebb között 4 év 2 nap a korkülönbség.

Nálunk már nagyobbak (9,7,5 évesek). Mi kicsi korkülönbséget terveztünk.

A nagyok nem voltak problémásak, simán elvoltam velük. A pici már más típus..

Most már nehezebb a logisztika (3-an 3 helyre járnak+különórák). Bírják, bírjuk. (Mindketten 8h-ban dolgozunk).

Nálunk vészhelyzetekre (nevelésmentes nap, rövidített nap, betegség, stb.) van nagyszülői segítség, így egyszerűbb az élet, de magunk is meg tudjuk oldani. (Lehet megkövezni, de mi kihasználjuk az oktatási intézmények ügyeleti rendszerét.)

Nézd, a kérdés az, hogy nektek szülőknek menni fog-e hosszabb távon. (Költségek, logisztika, betegség, egyéb hiányzás, stb.)

Egy (állandó) segítség találása szükséges lesz.

A gyerekeknek természetes lesz a helyzet, a nagyot kell egy kicsit jobban felkészíteni, de nem lesz vészes.

2019. szept. 29. 11:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

4 gyerekem van, a legnagyobb és legkisebb között 5,5 év van, a három kisebb pedig 3 éven belül született, a 2 kicsi között 15 hónap van.

Szerintem ne pánikolj, simán megoldható a 3 gyerek, főleg, hogy a legnagyobb már nem lesz annyira kicsi.

2019. szept. 29. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
A szoptatás melletti teherbe esés a tudatlanság miatt van. Sajnos elterjedt az az ostobaság, hogy így szabad a védekezés nélküli szex. A fenét ! Sőt, terhesen is lehetsz megint terhes. Nem egy két vagy több petéjű iker van, akik közt több hét a különbség fogantatás szempontjából.
2019. szept. 29. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanígy fogantam meg én is, harmadik gyerekként, szoptatás alatt. Nagyon hálás vagyok anyámnak, hogy meg se fordult a fejében, hogy kikapartasson.. azt mondta mindig, hogy öröm volt az élet 3 kisgyerekkel. Annyira, hogy nemsokra rá megszületett a kisöcsém is. :)
2019. szept. 29. 14:28
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
3 gyerekem van, 2 éves a nagy, fel évesek az ikrek. Piszok nehéz, de imádom őket
2019. szept. 29. 14:46
 18/22 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös, nem veszem fel hogy konkrétan lebutáztál... de valamit mégis hozzáfűznék a mondandódhoz, ha már vetted a fáradtságot és okoskodni jőttél ide, nem a kérdésemre válaszolni! Mint egy fentebbi hozzászólásomban már leírtam, tisztában vagyok és voltam is azzal hogy szoptatás alatt teherbe lehet esni! A kiírásom nem is ezzel kapcsolatos! Nagyon örülök hogy neked az életben mindig minden helyzetben sikerült felelősségteljesen cselekedned és döntéseket meghoznod!!! De tényleg!

A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszát!

2019. szept. 29. 19:25
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Sztem meg nincs olyan élethelyzet amikor a gyilkosság a megoldás ( az abortusz gyilkosság remélem tudod).
2019. szept. 29. 20:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Az ja, kedves utolsó, azt is bele irtam a kommentembe hogy a megszállott abortusz ellenesek is kimeljenek, de azert kostzi
2019. szept. 29. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!