Csak engem ver ki a víz, ha egy szülő "szerelmemnek" hívja a gyerekét?
Figyelt kérdés
Ismerőseim közt is szoktam látni, hogy feltesznek egy képet azzal a kiírással, hogy "pici szerelmem/szerelmünk" és ezen az oldalon is sajnos láttam már. Szerintem ez elég beteges dolog, nem tudnám azt mondani a kislányomnak, hogy szerelmem. Nektek mi a véleményetek? Aki így hívja a gyerekét azért teszi, mert szerinte jól hangzik?2019. szept. 9. 19:44
21/37 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam szerelmemnek hívni a kisfiam (1 éves) de pl az, amit az egyik válaszoló írt, hogy életem értelme, abba semmi nincs! Hiszen Ő(k) az Élet értelme úgy gondolom. Másik az hogy pl. Fb-n van olyan képem amin együtt vagyunk ketten, és az a képcím hogy Anya-fia szerelem :) Mert ez az. És lesz*rom ki mit mond. Hadd én döntsem már el mit írok hova ...
Nagyon unatkoztok egyesek...
22/37 anonim válasza:
Szerintem is visszataszító. De nekem az is ha valaki szájon puszilja a gyereket. Nem vagyunk egyformák, én nem csinálnám, de azért értem a lényeget és nem látom túl ezt a kérdést.
23/37 anonim válasza:
Valóban nagyon gáz. Aki szerelmemnek hívja a gyerekét, az a párját hogy szólítja? A szerelem az szerelem, a szeretet, legyen bármilyen fokú is, azmeg más.
24/37 anonim válasza:
Érzelmileg túlfűtött anyuka? Életem értelme? Anya-fia szerelem? Szàjon puszi?
Jesszus....
25/37 anonim válasza:
Én kislányomat aranyos kincsnek ,drágaságom,stb hívom. szerelmemnek nem és fiaimat sem .
26/37 anonim válasza:
Én nem hívnám így, de engem nem zavar különösebben. Viszont az kiveri a biztosítékot, amikor valami szexuális dolgot kevernek bele a gyerekkel kapcsolatban. Pl. "Jaj kis kva, hogy kelleti magát". Meg, "vigyázzatok lányok, igazi szívtipróval van dolgotok" és társai. Na ezektől kiver a víz.
27/37 anonim válasza:
Én a kutyámat hívom szerelmemnek.
28/37 anonim válasza:
Engem minden nemű túltolt gügyögés idegesít, de erről már jó sok kérdés volt kiírva ahol többen összeszedtük mik azok :)
Sajna van már nő, akinek totál elgurul a gyógyszer ha szül egy gyereket.
29/37 anonim válasza:
A kutya az más sztem. Nem érti, nem fog kamaszodni és családot alapítani stb.
30/37 A kérdező kommentje:
Valamiért a kutya esete nálam is más, az nem tünik abnormálisnak, de mi őt is csak max. kedvesen becézzük. Aki azt írta anya-fia szerelem van köztük.. felőlem legyen, de ez akkor sem normális. Nekem is van gyerekem, mindennél jobban szeretem és valóban Ő az életünk értelme, de attól még a szerelem egy nagyon más érzés. Nem kellene ezeket a dolgokat keverni.
2019. szept. 10. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!