Nálatok nem veri ki a biztosítékot, mikor egy szülő szerelmemnek szólítja a gyermekét?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 17:32
2/11 anonim válasza:
Miért tenné? A szülők többsége tényleg szereti a gyerekét. Ennyi erővel azon miért nem háborodsz fel, hogy sok tini csak is szerelmemnek szólítja a pasiját, közben pedig csak a pénze és a BMW-je miatt van vele együtt?
4/11 anonim válasza:
Nem is értem, hogy mi közöd van ahhoz, hogy mások hogyan szólítják egymást családon belül??!
5/11 anonim válasza:
Szerintem ha még kisbaba a gyerek, akkor vicces / aranyos, de mikor már érti ezt a szót, akkor elég creepy... Az túlzás, hogy kiveri a biztosítékot, engem ugyan nem zavar, csak furcsa.
6/11 anonim válasza:
De. Szirup-bajnok, csak igy hivom az ilyeneket.
7/11 anonim válasza:
Ha kicsi a gyerek akkor teljesen természetes.Egyébként meg ragaszkodásból szokták ezt mondani.Nekem két fiam van(5 és 6 évesek) de a párom csak akkor becézgeti őket ha makacskodnak vagy szomorúak.
8/11 anonim válasza:
ez például angolban a my love ilyet akár a kasszásnak is lehet mondani a boltban.
De magyarban a "szerelmemnek" túl sok minden van a jelentése mögött, én nem mondanám a gyerekemnek.
9/11 anonim válasza:
Szilágyi Örzsébet a fiának sírta tele szerelmes könnyével a levelet. Nem szexre gondol senki, aki normális.
10/11 anonim válasza:
Ez nekem is szúrja a fülem.
Furcsák az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!