Tavkapcsolat és szigorú szülők?
Nagyon sajnalom a helyzetedet.
Szerintem jobb minnel hamarabb elmondani, nehogy pont a titkolodzas legyen a baj. Kezd a kevesbe szigorubb szulovel (ez altalaban az anya). Kerd meg, hogy ez egyenlore maradjon kettotok kozott es avasd be, lehet jol fog neki esni, hogy bizol benne. Igerd meg neki, hogy nem fog a szerelem a tanulas rovasara menni, hiszen maga a fiu is osztonozhet, mint egyetemista, hogy te is egyetemre jarj. Aztan ha az egyik szulod megvan, akkor kerj tole segitseget a masiknak a beavatasahoz, es intezd el, hogy minnel hamarabb talalkozzanak a fiuval.
Nalunk igaz, hogy nem volt tavkapcsolat (szomszedok voltunk), de apummal nem tudtam az ilyen dolgokrol beszelni es szigoruan fogott, nem akarta, hogy kapcsolatom legyen suli elott. De anyut beavattam, ami jol esett neki. O talalta apanak, igy mar csak a reszleteket kellett elmeselnem neki. Nalunk a tanulas volt a legfobb elvaras (o mar dolgozott). Aztan amennyire nehezen ment az elejen, mostanra mar apukam nagyon varja, hogy oltarhoz kiserjen augusztusban :)
Szoval sok sikert. Ha fair es oszinte vagy veluk szemben, akkor ok is azok lesznek es meg fognak erteni
Nagyon szépen köszönöm! Kipróbálom, amit mondtatok. Annyira hálás vagyok a takácsokért.
Aki szóvá tette attól elnézést kérek a helyesírási hibákért, de a mondandóm központjába nem a helyes írás volt a meghatározó. Ha nem tudsz hozzá szólni valamihez akkor miért kell rosszindulatúan csak úgy spontán belekötni a másikba. Ezt sosem érettem a gyakori kérdéseken. Az ember hibázik, mit számít egy két helyesírási hiba. A felhasználó nevem pedig lehet nem illik a képbe, de nyilván inkognitóban kell megjelennie s próbáltam valami olyasmit ami mosolyt csalhat mások arcára.
Köszönöm a válaszokat míg egyszer! Ti vagyok a legjobbak! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!