Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Párkapcsolat találkozás...

Párkapcsolat találkozás nélkül. Lehetséges?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik. Az elmúlt időben megismertem egy lányt, aki Ausztriában él és elég gyorsan levelezőtársak is lettünk. Na ez a lány 18 éves és elég depressziós, magányos. Mindig arról írt, hogy szerinte elhanyagolja a barátja és nem tudja mit tegyen mert hiányzik neki, nem akarja, hogy elhagyja őt.

Igyekeztem segíteni rajta, de aztán jött a PLOTTWIST, ugyanis egy olyan sráccal jár TÖBB MINT EGY ÉVE akivel SOHA nem találkozott (pontosan, egyszer sem, csak interneten, webcam, ilyenek). Először azt hittem ez egy vicc, de úgy már eléggé nyilvánvaló, hogy hogy mégsem. Ez normális? A srác mellesleg 5000 km-re lakik tőle a találkozás köztük szinte lehetetlen. Lehet erre bármit is építeni? Egyáltalán mi az amit írhatnék neki? Ez csak számomra egy nonszensz? Én úgy hiszem a magány miatt inkább a fejében született kis "képzeletbeli" barátjába szerelmes, nem egy "valódi" emberbe.

2015. aug. 30. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is megismertem egy ilyen lányt (de nem ő valószínű) és kifejtettem a véleményem hogy ennek a kapcsolatnak nincs így értelme. De nem akarta belátni csak igazat adott. Én meg inkább hagytam...számomra az ilyen dolgok taszítóak. Mivel 500 km nem egy nagy távolság (Magyarország keresztbe 400 km) és aki beleéli magát egy ilyen netes kapcsolatba nagyon így találkozás nélkül hosszabb távon az kicsit defektes...
2015. aug. 30. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetséges, maximum egy ideig. Én saját magam voltam így, hogy neten megismerkedtem egy lánnyal, és úgy kezdtünk "járni" hogy még nem találkoztunk. Ő az ország másik felében lakott, de terveztük a találkozást, viszont kb 2 hét múlva szakítottunk míg mielőtt találkoztunk volna, így nem lett belőle semmi, és végül soha nem találkoztunk.

Persze ha találkoztunk volna lehet működött volna... de most már azt gondolom előbb találkozni kellett volna és csak utána ilyesmiről beszélni hogy esetleg járjunk. Amíg nem látsz valakit élőben addig amúgy se belé vagy szerelmes, mert addig nem tudod teljesen megismerni.

2015. aug. 30. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nem nevezném párkapcsolatnak. Inkább valami gyermeteg rajongás. Majd elmúlik.
2015. aug. 30. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:

A dolog azért érdekes még, mert az ő "élete szerelme", ahogyan ő fogalmaz Svédországban lakik.

Várom a további beszámolókat, köszönöm az eddigieket!

2015. aug. 30. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:

távkapcsolat nincs találkozás nélkül

pl. lehet hogy nálam csak de a párkapcsolat a csóknál kezdődik.

a legjobb benne az ölelkezés, összebujás, közös alvás, "stb" ....

17l

2015. aug. 30. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem kapcsolat, ahhoz testi érintkezés kell.

téynleg valami rajongás vagy más pszichés xarság

2015. szept. 3. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen hülye ember él! A bővebb családi körben is van egy!
2015. szept. 3. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Messziről jött ember bármit mondhat.
2015. szept. 4. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szokatlan számomra. Hogy gondolhatja komolyan?
2015. okt. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!