Miért hívja sok szülő a gyerekét szerelmemnek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 25. 14:49
1/8 anonim válasza:
Én ilyet még nem hallottam, de nagyon gáz. A gyereket nem szerelemmel szereti a szülő, nem tudom, miért kell ezt mondani. Amúgy, öcsém a kutyát szokta néha szerelmemnek hívni, de hát az vicc. A fiamnak sose mondanám, hogy szerelmem.
2/8 anonim válasza:
Nem értem mi evvel a probléma? Miért ne lehetne ezt mondani? Én is szoktam ezt mondani az 5 hónapos fiamnak és semmi kivetnivaló nincs szerintem ebben. Logikusan amikor 18 éves már nem fogom neki mondani de ameddig ilyen kicsi addig miért ne?
3/8 anonim válasza:
Bár még pocakos vagyok, de el tudom képzelni azt az átáradó szeretetet ami elönt majd amikor megpikllanatom a fiamat.Mivel a szerelem az egyik legkomolyabb és talán legkifejezőbb érzelem ezért nevezik így.Hiszen tud valaki nagyobb örömöt mint a saját gyermeke akiben aszerelmét is látja és önmagát is?
Lehet, hogy én is fogom neki mondani, míg fel nem fogja.
4/8 anonim válasza:
A harmadik válaszolóval vitatkoznék. Nem igaz, hogy a szerelem a legkomolyabb érzés, a szeretet sokkal inkább az, főleg az anyai szeretet. Szerintem nem helyes ezt a kettőt összemosni, mert nem ugyan az, nekem a szerelmem a párom, ez a megszólítás csak neki jár, a fiamnak nem mondom, neki azt mondom ilyen pillanatokban, hogy egyetlen pici fiam, vagy ilyesmi. De nem ő a szerelmem.
5/8 anonim válasza:
Én szoktam a 13napos babámnak mondani,hogy életem szerelme.És sztem semmi furi nincs ebben.Mikor még csak vártam nem tudtam én sem elképzelni ezt,de mikor meglett,annyira egyértelmű volt,hogy ő életem szerelme..és ez képletes.tehát nem ugyan az mint ami az ember a párja iránt érez,de ez olyan mély anyai szeretet amit semmivel nem lehet összehasonlítani és egy lapon említeni.Természetesen ha már nagy lesz én sem fogom így hívni,de most még annyira picike és védtelen és az én dolgom megvédeni és nevelgetni.Szépe dolog,hogy egyenrangú kis emberke velünk,mégis én vagyok a felelős érte.Sztem ha szülő vagy akkor te is tudod miről van szó,ha pedig még nem akkor rájössz ha a kezedben tartod a babádat,hogy mi is ez a szerelem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem sincs ebben semmi furcsaság.
7/8 Tamás73 válasza:
Szerintem pedig nem kéne így hívni. A szerelem az teljesen más mint az anyai szeretet. Ráadásul ha kiskorában megszokod,hogy úgy hívod,akkor szerintem idősebb korában is kicsúszik a szádon.
Én nem hívnám így. A párom a szerelmem a gyerekemet pedig szeretem. Ezer féle becézéssel lehet illetni.
8/8 anonim válasza:
Azert mert o az en szerelmem gyumolcse :):) Erted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!