Nektek hogy tetszik, ha egy szülő "Szerelmemnek" nevezi a
gyerekét?
Figyelt kérdés
Leginkább férfiaktól hallani a lánygyerekükkel kapcsolatban.
Az anyákra a fiú gyerekükkel kapcsolatban nem jellemző, én legalábbis még nem hallottam.
Ha egy nő mondaná ezt a fiáról, akkor mindenkinek meg lenne az elitélő véleménye róla.
Ha egy férfi mondja, akkor valamiért teljesen elfogadottá kezd válni, miközben ha egy apa viccesen a 12 éves lánya fenekére üt, azt azonnal minden platformon megkövezik.
Ez csak becézés, semmi mögöttes dolog nincs benne. Az a beteg aki ebbe többet lát bele. Én sok anyukától is hallom a fia felé.
2017. aug. 13. 11:52
2/31 anonim válasza:
Inkább meghagyom a szerelmem megnevezést a szerelmemnek,páromnak.
A gyermekem lehet kincsem,életem,hercegnőm,hercegem stb. Nem ítélem el,aki szerelmemnek szólítja a gyerekét,de én nem fogom így hívni a sajátom.
2017. aug. 13. 11:55
3/31 anonim válasza:
Nekem sok ilyen ismerősöm van, aki szerelmemnek, gyémántomnak, hercegemnek/hercegnőmnek meg hasonlóknak hívja a gyereket. Nekem nem tetszik, bár nem foglalkozok vele, az ő dolguk. Az én fiam vagy kiabál, mint a Peppa malacban Peppa kisöccse dinója vagy nyávog, mint egy kiscica. Nos, így vagy "jaaaaj" vagy "kiscica" a reakció, de ezen kívül a nevén van nevezve a gyerek. Nyávogni akkor szokott, ha jön bújni, kiabálni meg ijesztgetés céljából szokott amolyan "waaaaa" hangot adni. :D
2017. aug. 13. 11:56
4/31 anonim válasza:
Dehogynem jellemző, hogy anyám is mondják. Sőt, én nőtől többet hallom. Egyébként én lesz.rom. Van saját életem , nem kotnyeleskedek bele más családok életébe, szokásaiba. Ilyesmibe ( pl hogy becézi a gyerekét a szülő, megpaskolja a fenekét néha) pedig szexuális tartalmat csak nem normális, aberált ember lát bele. Nyílván magából indul ki. Egyébként gratulálok ehhez a kérdéshez. Már egy becézésből is sikerült feminista ügyet csinálni. Szánalmas, amit néhány nő leművel.
2017. aug. 13. 11:58
5/31 anonim válasza:
Az én lányomnak már van mindenféle beceneve.. csak hogy néhányat említsek.. :
szerintem nincs vele probléma ha valaki így szólítja a gyereket. :)
2017. aug. 13. 11:58
6/31 anonim válasza:
Én elég idiótának tartom az ilyen megszólítást. Már nem tudják mivel überelni magukat. Nagyon elfogult, buta emberek szokása.
2017. aug. 13. 11:59
7/31 anonim válasza:
Én kifejezetten gusztustalannak találom, még ha ez divattá is kezd válni és nincs mögöttes tartalma.
Egy gyereket millióképpen lehet becézni, a szerelmem megszólítás maradjon a szerelmemnek!
2017. aug. 13. 12:04
8/31 anonim válasza:
Once Upon a Time-ot nem nézte senki, mikor az igaz szerelem csókja (true love's kiss) törte meg az átkot? Csak ott a love szerelmet és szeretetet is jelent, és az anya gyermeke iránt érzett szeretete volt az igaz szeretet.
"Szilágyi Örzsébet
Levelét megírta;
Szerelmes Könnyével
Azt is telesírta."
Spoiler alert: a fiának írt.
2017. aug. 13. 12:08
9/31 anonim válasza:
Amig kisgyerek, addig szerintem belefér. Amikor kamaszodik, vagy már felnött lesz már nem. Hiaba az en gyermekem, de nekem tekintettel kell lennem arra, hogy neki esetleg ez kellemetlen....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!