Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem ver ki a víz, ha...

Csak engem ver ki a víz, ha egy szülő "szerelmemnek" hívja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Ismerőseim közt is szoktam látni, hogy feltesznek egy képet azzal a kiírással, hogy "pici szerelmem/szerelmünk" és ezen az oldalon is sajnos láttam már. Szerintem ez elég beteges dolog, nem tudnám azt mondani a kislányomnak, hogy szerelmem. Nektek mi a véleményetek? Aki így hívja a gyerekét azért teszi, mert szerinte jól hangzik?
2019. szept. 9. 19:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%
Engem is zavar, a közvetlen családban is van és borzasztóan idegesít. Engem. És itt a hangsúly. Semmi közünk nincs mások életéhez, semmi jogunk bírálni azt hogy mit és hogyan csinál. Ha ő szerelmének hívja a gyerekét és szájra puszit ad, tegye, amíg normális keretek közt marad. Ez legyen a legnagyobb "hiba" amit a gyerekkel szemben elkövet. Ettől függetlenül véleményem lehet róla, van is, mégpedig hogy rohadtul idegesít.
2019. szept. 9. 20:31
 12/37 anonim ***** válasza:
67%
Szóban én is szoktam néha mondani neki. De írásba nem szoktam adni.
2019. szept. 9. 20:37
 13/37 anonim ***** válasza:
64%

Rosszul vagyok tőle

"Az életem értelme"

Fb képaláírásoktól is

Imádom a lányom, de "szerelmem?"

2019. szept. 9. 20:50
 14/37 anonim ***** válasza:
31%
Kedves utolsó, ha meg nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, aki hivő tudja, hogy csak Istent imádjuk, mindenki mást szeretünk.
2019. szept. 9. 21:03
 15/37 anonim ***** válasza:
34%
Mindenki úgy becézi a gyerekét ahogy akarja, nem kell ilyen fapi.ának lenni.
2019. szept. 9. 21:07
 16/37 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó azért a szerelmem nem becenév. Kicsit lássunk a szavak értelme mögé, ne csak dobáljuk őket bele a vakvilágba. Olyan szép a magyar nyelv, miért kell egy kalap alá venni a gyereket a párunkkal?

Ez nem fap*naság. Normális gondolkodásmód.

2019. szept. 9. 21:27
 17/37 anonim ***** válasza:
84%
Mert "ennyire" intelligensek. Engem is zavar, de minden ember szabadon lehet hülye!
2019. szept. 9. 21:34
 18/37 anonim ***** válasza:
83%
Visszataszító szerintem is.
2019. szept. 9. 21:43
 19/37 anonim ***** válasza:
83%
Én sem értettem soha, ha vki így hívta a gyerekét. Azt hittem, ha nekem gyerekem lesz, megváltozik a véleményem evvel kapcsolatban. De nem. Továbbra is hülyeségnek tartom. Egy gyerek teljesen más kapcsolatban áll a szülőkkel. De mindenki maga tudja.
2019. szept. 9. 21:44
 20/37 anonim ***** válasza:
32%
Annyira földhözragadtak vagytok! Nekem 3 lányom van és igen, ők a kincseim, a szerelmeim! Mert annyira szeretem őket, hogy a szeretlek már kevés ahhoz, hogy kifejezze, amit érzek és ezzel még nagyon sok érzelmileg túlfűtött anyuka így van. Szálljatok le erről, olyan felesleges mindenbe belekötni.
2019. szept. 9. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!