Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen próba idő alatt,...

Terhesen próba idő alatt, hogyan tovább? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan problémám van hogy kB 2 hete kezdtem el dolgozni az új munka helyemen ahol 3 hónap próba idő van ugye. De viszont ma kiderult hogy terhes vagyok, kirugnak ezért? Mit tegyek? Hogy mondjam el?

2019. aug. 30. 23:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
71%

Magadból indulsz ki, ugye utolsó?:D

Attól hogy valaki nem használja ki a másikat gusztustalan módon, még nem lesz álszent. ;)

Bármennyire is hihetetlen van, aki felelősen és némi ésszel vállal gyereket és nem fix munkahely nélkül, próbaidő alatt csináltatja fel magát....

Lehet mentegetőzni, hogy jajj nem kötelező elmondani, épp csak normális értékrenddel rendelkező ember tájékoztatja a munkáltatóját, hogy véletlen se számítson a munkájára néhány hónapnál tovább, igaz ő belefektette a pénzt, időt és energiát az új munkaerőbe, na de hát az kit érdekel... Inkább érezze magát megtiszteltetve, hogy fizethet egy olyan nő után, akinek egyetlen célja csak annyi volt, hogy ügyesen-okosan elhallgassa a terhességét, majd a próbaidő lejárta és az új szerződés aláírása után elvonuljon tp-re és babazni 2-3 évre. Szép, jár a taps.👏👏

2019. aug. 31. 18:25
 42/45 anonim ***** válasza:
19%
41es: te nagyon nem vagy képben. Milyen új szerződés aláírása? A próbaidő csak lejár és kész. Meg mit fizet a munkáltató? A TP harmadát (pontos százalékot nem tudok, de nem az egészet), de senki nem mondta, hogy TPre akar menni.
2019. aug. 31. 19:20
 43/45 anonim válasza:
78%
Nálunk is volt olyan aki azt hitte hogy okosban megoldja a terhességet. Próbaidő után tudódott ki úgy hogy már akkor terhes volt amikor az állásra jelentkezett. Amikor a főnök rákérdezett hogy még is az interjún amikor rákérdeztek miért mondta hogy nem terhes és nem is tervez gyereket. Ekkor elkezdett arcoskodni és bunkón beszélni a főnökkel hogy sem neki sem másnak ehhez semmi köze és ezek után készüljön fel arra hogy nem fog semmit csinálni. Aznap tényleg nem is csinált semmit. Amikor második nap is már a munkaidő felénél még mindig úgy gondolta hogy jól érzi magát akkor behívta magához hogy jó lenne ha valamit csinálna mert nem lesz ez így jó. Akkor a főnök képébe röhögött hogy úgysem rúghatja ki mert terhes. A hét utolsó munkanapján a biztonsági szolgálat megtalálta kifelé menet a táskájában az egyik vezeték nélküli egeret. Pár ezer forintos vacak volt ami pont elég arra azonnali hatállyal kirúgják de ha véletlen sikerül is vele meglépnie nem nagy kár érte. Nyílt titokként kezeljük hogy valamilyen módon a főnök gondoskodott róla hogy az oda kerüljön mert amúgy minek kellett volna neki egy olyan olcsó vacak? De mivel erre nincs bizonyíték sőt az irodája egyik fala szinte teljesen üveg amin az egyik kamera pont belát és a felvételeken pedig látni ahogy végig az irodájában ül. Ezt ő hangoztatta is facebookra meg mindenhova kiírta meg mondta mindenkinek. Ez után még majdnem 1,5 m ft kártérítést is fizethetett. :D
2019. aug. 31. 19:27
 44/45 A kérdező kommentje:
Emberek😂 én ezt nem így terveztem hogy próba idő alatt esek teherbe, így alakult, nem akartam kitolni senkivel sem😂😂
2019. szept. 6. 21:16
 45/45 anonim ***** válasza:
71%
43: ott az inkorrekt munkáltató megtalálta az inkorrekt munkaerőt. Eleve milyen cég az, ahol megkérdezik, terhes vagy-e.
2019. szept. 6. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!