Moon1234 kérdése:
26 hetes Terhesen sátorozhatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok 26 hetes kismama vagyok, most hétvégén mennénk sátorozni 3 napról lenne szó 2 éjszaka sátorozás. Az lenne a kérdésem hogy valaki már volt ennyi idősen sátorozni? És ha igen akkor mit vitt magával? (20 cm vastag felfújhatós matracon alszunk sátorba, zokni, nadrág, póló, takarók párnák lesznek.) védőnő igazából a fürdési lehetőséget kérdezte az lesz is. A vitamint viszem,magnerotot,fájdalomcsillapítót. Válaszokat Előre is köszönöm 😊2019. júl. 24. 21:20
1/18 anonim válasza:
Most ha azt írom, hogy nem, nem mehetsz, akkor tényleg nem mész? :O
2/18 anonim válasza:
Ennél többet nem tehetsz, mint amit felsoroltál. Nyugodtan menj.
3/18 A kérdező kommentje:
Mindenhogy elmegyek.. A kérdést írtam rosszul..
2019. júl. 24. 21:25
4/18 anonim válasza:
fájdalomcsillapítót ne szedj
a sátor az ok. lehet, ha ilyen bevállalós vagy:D
5/18 A kérdező kommentje:
2. Válaszolnak köszönöm 😊
2019. júl. 24. 21:27
6/18 A kérdező kommentje:
Fejfájásra szedem ha esetleg fájna.. Imádok matracon aludni :D
2019. júl. 24. 21:28
7/18 anonim válasza:
Simán. En is menni fogok. 15 v 16 hetesen. Mégis mi bajod lehetne, ami otthon nem fordul elő?
8/18 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz... :)
2019. júl. 24. 21:31
9/18 anonim válasza:
Miert ne mehetnel? En vinnek egy extra parnat a terdeim koze, hogy az oldaltalvas kenyelmes legyen.
10/18 anonim válasza:
Fájdalomsillapító minek?
Bármelyiket végszükség esetén ildomos...
Persze,menjél...
Pihenj azért...
Jó, hogy vagy ennyire jól, hogy egyáltalán megfordul a fejedben.
Sokan nem
Tudnak már aludni.
( én is ilyen bevállalós voltam..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!