Moon1234 kérdése:
26 hetes Terhesen sátorozhatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok 26 hetes kismama vagyok, most hétvégén mennénk sátorozni 3 napról lenne szó 2 éjszaka sátorozás. Az lenne a kérdésem hogy valaki már volt ennyi idősen sátorozni? És ha igen akkor mit vitt magával? (20 cm vastag felfújhatós matracon alszunk sátorba, zokni, nadrág, póló, takarók párnák lesznek.) védőnő igazából a fürdési lehetőséget kérdezte az lesz is. A vitamint viszem,magnerotot,fájdalomcsillapítót. Válaszokat Előre is köszönöm 😊2019. júl. 24. 21:20
11/18 A kérdező kommentje:
Védőnők mondta hogy vigyek fájdalomcsillapítót mondjuk azt akkor én sem értettem miért de mindegy azért rakok el ha nem is nekem de páromnak ha fáj a feje jó lesz :D igen tudok aludni még de reggelente 5 körül már fent vagyok mert rugdalózik vagy forgolódik :D
2019. júl. 24. 21:51
12/18 anonim válasza:
Nyugodtan. Régen sem feküdték otthon végig a terhességet az asszonyok, párnák meg fertőtlenítőszer között, mégis megmaradtak. :)
13/18 anonim válasza:
Hàt nemtudom.Higiènia, mèg ha nem.lennèk terhes sem csinàlnàm..mindenfèle állatok bogarak a kullancsról nem is beszèlve..èn nem csinàlok ilyeneket, 37.hetes terhes vok ès a mai napig csakis bio, ès pasztörizalt dolgokat eszem ès minden nap fertőtlenítem a lakàst a mosdokròl meg a padlóról nem is beszèlve...de nem.vagyunk egyformàk...hogyan fogsz ott pl ènni?mivel fertőtleníted az evőeszközt??
14/18 anonim válasza:
13-as fertőtleníteni az evőeszközt??? Meg a padlót? Meg a saját fürdődet? Ez komoly? Nekem pl két kutyám van ha akarnék se tudnék sterilen élni. Ha leesik a villám a földre, felveszem és eszem vele. Az étteremben vagy a strandon te hogy fertőtleníted? Kullancs ellen van spray. Bogarak nem okoznak semmi olyat amitől a kérdezőnek baja eshetne. Kivéve ha allergiás halalosan valamire, de gondolom ezt tudna. Tényleg nem vagyunk egyformák, de kérlek lazíts, mert a gyerekednek is meg kell ennie pár kiló koszt évente különben nyamvadt lesz szegény.
15/18 anonim válasza:
Mi is imádunk sátrazni, de én inkább nem vállaltam be a magyarországi vizesblokkok állapota miatt (mert valahova a közelbe mentünk volna) + a sok hajolgatás nekem már nem igazán megy (8 héttel idősebb kismama vagyok).
A vizesblokk miatt én vinnék magammal domostosos kendőt a zuhanycsapot, -fejet áttörölni fürcsi előtt, biztos ami biztos. Plussz most sajnos nincs az a nagy kánikula,hajnalban hűvös,nyirkos lehet, ezért készíts a poló/pizsama alá trikót vagy pocakvédőt,ami fogja és melegen tartja a hátadat és a hasadat. Más extra szerintem nem szükséges.
Érezzétek jól magatokat! :)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek 😊
2019. júl. 25. 07:01
17/18 A kérdező kommentje:
Hajolgatni már én sem nagyon tudok de majd a párom segít :)
2019. júl. 25. 07:04
18/18 anonim válasza:
#14, na majd elmaradnak ezek a szokásaid. ;D Főleg ha kis korkülönbség lesz több mint 1 gyermeked.
Kérdező, jó kirándulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!