Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire necces dolog villamos...

Mennyire necces dolog villamosozni Pesten babakocsistól, csomagostól?

Figyelt kérdés
A Balcsira megyünk nyaralni vonattal,Pesten át kell szállni, a Nyugati Pu.-ról kell átmenni a Keletibe. Kicsit parázok hogy lehet ezt kivitelezni babakocsival, gyerekkel, pakkokkal? Vagy felesleges az aggodalmam?
2010. júl. 13. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A metrót nem igazán tudod kihagyni, mert ha villamossal el is mész a Blaha Lujza térig, onnan célszerű metróval menni. VAgy lehet még menni busszal is, de az mindig úgy tele van, mint a szardíniásdoboz, arra garantáltam fel nem juttok babakocsival meg pakkokkal.

TAxival is mehettek, és már sokszor utaztam gyerekkel taxiban, ülés nélkül. Igaz, csak nagyon rövid távokat, és végig paráztam, de szerencsénk volt, nem jött nekünk senki.

2010. júl. 13. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
a 4-es - 6-os vili egyáltalán nem gázos. Simán felszállhatsz rá babakocsistól, csomagostól. Ha a sok kokeró felszállhat 15 bevásárlókocsival, meg büdösen, akkor Te is. Viszont ha idegenkedsz a metrótól, akkor a blahától menjetek gyalog, nem hiszem hogy 25 percnél több lenne az idő odaérni gyalog.
2010. júl. 13. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi babával Szegedre mentünk, Kistarcsáról. Mi úgy mentünk, hogy én toltam a kocsit, 3hetes volt a törpe, apa húzta a böröndöt, a kocsi aljában volt pár apróság még.

Mikor HÉVre száltunk apa felrakta a böröndöt, meg a kocsit.

Örsön nem tudtam még akkor lépcsőzni így körbe mentünk a metróhoz. Deákig el, ott apa fogta a babakocsit a mozgólépcsőn, én a böröndöt, Deáktól Nyugati. Haza szintén.

Ti ha a nyugatitól mentek a keletibe, akkor a villamosra simán felszállhattok, ráadásul alacsony padlós. Nyugati-Blaha, Blahától pedig lesétálhattok, bár délben elég meleg lehet, nincs messze. A metró is egyszerű, Nyugati-Deák tér, és Deák-Keleti.

2010. júl. 13. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Rendelj olyan taxit, amiben van gyerekülés.

Hiába a taxiban nem kötelező, én nem autóznék gyerekülés nélkül. Annyi barom van az utakon (bp-i autózó vagyok, tapasztalatból tudom).

2010. júl. 13. 14:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok, majd még kiagyaljuk hogy legyen.
2010. júl. 13. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:

értem, hogy lezártad a kérdés, de mégis.

2 felnőtt átszállásos jeggyel kb. 1200 Ft. a taxi ezen a távon leintve is - nem rendelve - kb. és max 2000. nem éri meg a kínlódás a tömegközlekedéssel ebben a hőségben.

2010. júl. 13. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha tömegközlekedni fogtok, metrózzatok, egyszerűbb, én jobban szeretem, pedig én is vidéki vagyok.

Az árak miatt meg valóban taxival egyszerűbb. Én egyszer kényszerültem ülés nélkül autózni.

Hátsó ülésre beültem, gyerek ölembe, áthúztam magunkon az övet, a keresztövet csak magam előtt (gyerek mögött), az alsó része alá meg a kezem betettem, hogy a gyereket ne szorítsa. És persze a szabad kezemmel tartottam a gyereket.

2010. júl. 13. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
már ha elvisz a taxis ilyen rövid távon.... engem egyszer a népligettől nem voltak hajlandóak elvinni a Ráday utca közepére. Gyalogolhattam a villamostól 20 percet 8 hónapos terhesen...
2010. júl. 13. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!