Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire necces dolog villamos...

Mennyire necces dolog villamosozni Pesten babakocsistól, csomagostól?

Figyelt kérdés
A Balcsira megyünk nyaralni vonattal,Pesten át kell szállni, a Nyugati Pu.-ról kell átmenni a Keletibe. Kicsit parázok hogy lehet ezt kivitelezni babakocsival, gyerekkel, pakkokkal? Vagy felesleges az aggodalmam?
2010. júl. 13. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a 4-6-os villamos nem annyira gáz, bár attól függ melyik napszakban utaztok rajta. De azzal csak a Blaháig tudsz elmenni. Onnét eljutni a Keletibe, hát szerintem tömegközlekedéssel nem igazán megoldható. Gyalog meg a sok cuccal...
2010. júl. 13. 11:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Metróval menj, valamivel egyszerűbb lesz, mint 1000 fokban a villamoson, meg át is kell szállni. Vagy a 78-as trolival az Arany János utcától, az a Keletiig megy.
2010. júl. 13. 11:38
 3/18 A kérdező kommentje:
Pont délben kell villamosozni, egy óra alatt kell átérni, kétszer kell asszem még villamosra is szállni.Tényleg a villamosra a jegyet hol kell venni és mennyibe kerül? Ha átszállunk akkor újra jegyet kell venni, vagy hogy van ez? Bocsi, ha bugyuta kérdés, de vidéki vagyok.:-)
2010. júl. 13. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Én abszolút belvárosi vagyok. Ha 1 órád van, bármivel mehetsz, de én mondom, kihagynám a villamost. Jegyet az aluljáróban tudsz venni, a legjobb, ha végig metróval mentek, így csak egy jegyet kell elhasználni fejenként, 6 év fölött. Az útvonal: a pályaudvarról lementek az aluljáróba, megveszitek a jegyet és a mozgólépcsőnél lyukasztotok. Elmentek a Deák térig (Kőbánya-Kispest irányába menő metróval) ez 2 megálló, kb. 5 perc. Itt felmentek a 2. piros metróhoz és mentek 3 megállót a Keletiig (Örs vezér tér felé). összesen kb. 20 perc. Ez a legegyszerűbb.
2010. júl. 13. 11:48
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja és csak a felszíni átszállásnál kell újra lyukasztani, a metrón csak az elején kell.
2010. júl. 13. 11:49
 6/18 anonim ***** válasza:
A Nyugatitól 4 megállót tudsz menni 4-6-os villamossal. 320 ft a jegy és a Nyugatiban tudsz venni. Szerintem délben nincsennek olyan sokan a villamoson. A Blahától a Keletiig viszont nem jár villamos, csak busz vagy Metró. Amúgy 1 megálló. Én nagy cuccal nem szállnék fel sem buszra sem metróra. A buszra nehéz felmenni a Metróba pedig én nem merek lemenni babakocsival,mert nem birom lecipelni az aluljáróba és félek a mozgólépcsőn vele. Persze ha többen mentek akkor megoldható szerintem. Én azért felhivnék egy-két taxitársaságot, hogy mennyiért vinnének át. Ha taxival mész akkor mindenképpen telefonon rendelj, mert ha csak úgy beszállsz egy épp arra járó taxiba, akkor sokkal drágább.
2010. júl. 13. 11:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha tömegközlekedés, akkor én is a metrót javaslom. A 4-6 villamos nagyon tele van délben is, alig lehet felpréselődni:( És utána a 7.es busz ugyan átvisz a keletibe, de azon ugyanúgy tömegnyomor a jellemző:( A metró gyorsabb, és nem is sülsz meg annyira. Arról nem is beszélve, hogy mindennel együtt 20 perc alatt ott vagy, nem is kell a tűző napon baktatnod, vagy álldogálnod buszra-villamosra várva.
2010. júl. 13. 11:56
 8/18 anonim ***** válasza:
taxi???
2010. júl. 13. 12:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de miért nem mentek gyalog? Tesóm is mindig gyalog meg a Ny-ból a K-be, nincs 1 óra.

Én is vidéki vagyok, talán így csinálnám. Bár ha sürget az idő.. Nem tudom... Bocs, ha hülye az ötlet, de ez jutott eszembe. Én is "vidéki" vagyok egyébként.

2010. júl. 13. 12:19
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi csajok! A taxira gondoltam én is, hogy inkább fizetnék többet,csak ne kelljen szutyakolni a vilin, de nem tudom, hogy a gyereket hogy vinném,mert itt nálunk a taxiban nincs gyerekülés, nem kötelező, azt mondták.

Metrón életembe nem utaztam, azért idegenkedek tőle.De ettől az egész pesti utazgatástól a hideg ráz ki, nem tudom aki ott lakik hogy bírja.:-)

2010. júl. 13. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!