Túl öreg vagyok a születendő gyermekemhez?
Két hete derült ki, hogy a Virágszálam várandós. Majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben, mert már nagyon sokszor gondoltunk a gyerek témára. A Drágaságom régóta vágyott rá. Viszont tegnap kaptam egy megjegyzést, hogy túl öreg vagyok a gyerekhez.
Most pedig félek és megijedtem. Ez beárnyékolja az örömünket. Drágám 34 éves, én 52.
Én ennyi idősen biztos nem vállalnék, de ez én vagyok. Nem akarnám, h az unokámnak nézzék a gyerekemet, se azt hogy az érettségijére 70-71 évesen vánszorogjak oda a kis botommal... De hát mindenkinek lelke rajta.
Én örülök, hogy 35 évesen, 65 éves szüleim vannak, akikkel mai napig tök jól el lehet beszélgetni meg programot csinálni, kétlem hogy te a gyermeked 35 éves, de akár csak 30 éves korában 82-87 évesen nagyon fitt lennél, már ha élni fogsz ennyi idősen. Nyilván aki fiatalon vállal gyereket se fix, hogy nem hal meg akár 50 évesen, de nagyobb az esély azért arra, hogy aki korábban vállal gyereket, hosszabb ideig tud aktívan részt venni az életében.
Köszönöm szépen a gratulációkat és a válaszokat!
A kapcsolatunkban inkább a Virágszálam /ne kapj hányingert kedves válaszoló, de imádom becézgetni a Kedvesemet/ aki olyan típus, hogy magasra tesz mindenki véleményére, én inkább lelkis típus vagyok. Sokszor gondoltunk a baba témára és már nagyjából 2 éve nem is védekezünk, mert úgy voltunk vele, hogy jöjjön, ha minket szeretne szüleinek. Nagyon boldog vagyok, csak a negatív kritikák után elgondolkodtam, hogy mennyi idős leszek, bizonyos életszakaszaiban. Pl elsőbe megy, érettségizik, stb.
Nem érzem magam 52 évesnek, egészséges vagyok és figyelek magamra. Nem szándékozok még legalább 20-30 évig meghalni, de tudom ezt nem én döntöm el. A szüleim is élnek még. Édesapám 81 éves, édesanyám 78. Remélem jó géneket örököltem.
Szerintem is marha irritáló ez a becézgetés.
Te jó isten...😂
Apám 18 volt, amikor születtem, én 13 voltam, amikor meghalt. Lehet, hogy túl későn kezdte?🤔 Nyilván jó eséllyel kevesebb időt tolthetsz a gyerekeddel, mintha fiatalabb korodban született volna, de ezt gondolom magadtól is tudod, nem tudom miért kell valakit az ötvenes éveiben temetni. 20-30-40 évig is lehetsz jó apja valakinek és ez jó, a mi lett volna meg már nem jatszik.
Biztos lesznek, akik a nagyapjának néznek, és akkor mi van? Nem hiszem, hogy ez számítana. Elég szomorú élete lehet, azoknak, akik mindig azzal foglalkoznak, mit gondolnak vadidegen emberek.
Ez a Viragszal viszont elég papas😄 Mondjuk, ha a párod nem zavarja, akkor tök Mind1, hogy nekünk tetszik-e.
Boldog babavarast nektek!
Szerintem igen, de hát az mit számít ugye. Meg amúgy is útban van a baba, tehát sok boldogságot hozzá.
Igazából ennek a kérdésnek MOST így nem sok értelme van, max a fogantatás előtt lett volna értelme megkérdezni. De gondolom akartál egy kis lelkisimit.
Mégis mi a faxom nem hasznos a válaszomban? Ezen az oldalon lassan nem is lesz kedve válaszolni az embernek, pedig elvileg arra van kitalálva. Az idióta lepontozgatóknak üzenem, hogy az ott alul nem like, dislike jel. Nem azt kell értékelni, hogy egyetértesz-e, mert az a kutyát nem érdekli.
24-es voltam
Sajnálom, ha egyeseket irritál a Virágszálam becézés, de neki tetszik, mert nem sablonos bébi, cica, kicsim, stb.
24es én zöldet nyomtam mindenkinek, aki válaszolt. Ha leszólt akkor is, mert legalább vette a fáradtságot pötyögésre.
Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat!
Amugy tenyleg tokmindegy a kor ha akar valaki gyereket es vallalja.
Apam 25 volt mikor szulettem, a madott en is ot. Sajnos 41 evesen elvitte egy betegseg. Másnak meg 90 evig el az apja es tuleli a lanyat/fiat. Nem minegy a kor? De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!