Túl öreg vagyok a születendő gyermekemhez?
Két hete derült ki, hogy a Virágszálam várandós. Majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben, mert már nagyon sokszor gondoltunk a gyerek témára. A Drágaságom régóta vágyott rá. Viszont tegnap kaptam egy megjegyzést, hogy túl öreg vagyok a gyerekhez.
Most pedig félek és megijedtem. Ez beárnyékolja az örömünket. Drágám 34 éves, én 52.
A "nagyszülönek néznek" egyre kevésbé téma, manapság már igen kevesen tudnak fiatalon vállalni gyereket, a legtöbb nö 30-40 közt szül, az apa meg általában pár évvel idösebb. Mire a gyereketek megszületik, addigra (meg már most is), ez nem annyira kirívó dolog.
Aki meg azt írta, hogy az apja 56 évesen meghalt - az sem garancia, ha valaki 20-25 évesen lesz apa, hogy megéri a gyerek nagykorúságát, másrészt meg a legtöbb férfi nem hal meg ilyen fiatalon, igen sok él 70+ évig.
Anyósom most 55, apósom 57 évesek. Elég jól tartják magukat.
6 éves fiam náluk nyaral.
Meséli, hogy a strandon simán leanyukázzák, minden rosszindulat nélkül. SZóval nem gondolom, hogy annyira kirívó lenne az idősebb szülő.
Férfiak esetében főleg kortalan az apaság.
A beszólogatás meg hidd el, mindig utolér. Ha öreg vagy azért, ha fiatal azért, ha sokat dolgozol azért, ha csak 1 gyereked van azért...
Ne akarj mindenkinek megfelelni, csak a párodnak, és magadnak!
Figyelj nagyon az egészségedre, ne cigizz, csak alkalomszerűen igyál, sportolj picit, ha van túlsúlyod dobd le, ezzel segítheted a gyerkőcödet és persze egy biztosítással, ahogy már korábban is írták, ahol a kedvezményezett a párod!
Egyébként nem vagy öreg, apósom kbennyi volt, amikor az uccsó gyerek született, még mindig jól van, van azóta 5 unoka is.
Egyik barátnőmnél is ilyen nagy korkülönbség van, tök jól vannak, kisiskolás a gyerek.
Nem kell mások véleményével foglalkozni, ismerek 50 évesen szült anyukát is, hát fittebb, csinosabb mint én voltam 30 évesen :)
Beokádok attól hogy az én viragszalamnak hivod.
Amugy nem vagy öreg hozzá, gratulalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!