Júliusban születendő babának miket vennètek?
Júliusban születik első kisbabánk.
Miből mennyit ès milyen mèretet vennètek?
Hálózsákot?
56-osból mindent. Napozót és hosszúujjút is. Akármilyen idő lehet. 62-esből dettó, mert abba belenő augusztusra.
Hálózsákból egy béleletlent, hűvösebb napokra, 43 fokban elég egy body.
Szia! Kicsi meretbol nem kell sok, mert kb 1 2 het es kinovi!
50 cm tol felfele mehet a szam, inkabb nagyobb legyen kicsit, majd beleno :)
5 rovid body
5 hosszu body
5 rugdalozo (en ejszaka rugit adok, egyszerubb volt az ejszakai pelenkazasnal)
5 harisnya
5 par zokni
2 puha pokroc
5 napozo, pici kalap.
Mivel picike a dog melegbe is kellnazert adni ra legalabb egy rovid ujju bodyt, otthon a husbe meg azert a hosszut adnam ra.
De egyebkent, ha nem igenyli a baba ugy is eszre fogod venni (lila a szaja, hideg a keze, akkor fazik. Ha meg tul sokat adtal ra, akkor meg ragad a homloka, tarkojanal folyik rola a viz melege van. En nekem igy pont jo volt, de pl nekem nem nagyon azott at par hetesen, inkabb most 2 honaposan azik at, igy mar tobb kell a felsoroltak kozul, mert van egy nap elmegy 3 is, a furdetest is beleszamitva, mert minimum 1x atazik egy nap).
A kórházba milyen ruhákat èrdemes bevinni?
Hazahozáskor ha pl. nagyon meleg van?
Èjszakára èrdemes nyári hálózsákot venni vagy jó egy vèkony takaró?
Ahol szulsz, a korhaz honlapjan fel kell legyen tuntetve mit kernek, illetve ha ott tartanak szulesfelkeszito 2 oras tajekoztatast elmondjak.
Pl a margit korhazba a babanknak csak popsikendo, popsikrem, pelus kellett. Haza jovetelre kellett csak a sajat ruhaja. Nyaron egy rovid body, textilpelus, hordozo eleg szerintem, mert meleg van.
illetve a lakasban levo homerseklettol fuggoen kell a takaro. En vennek vekonyat es vastagat is. Mert pl a baba meg par hetesen nem mozgolodik, hidd el, latni fogod melyikre van szuksege, nem lehet elteveszteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!