Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Júliusban születendő babának...

Júliusban születendő babának miket vennètek?

Figyelt kérdés

Júliusban születik első kisbabánk.

Miből mennyit ès milyen mèretet vennètek?

Hálózsákot?

2019. ápr. 12. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

56-osból mindent. Napozót és hosszúujjút is. Akármilyen idő lehet. 62-esből dettó, mert abba belenő augusztusra.

Hálózsákból egy béleletlent, hűvösebb napokra, 43 fokban elég egy body.

2019. ápr. 12. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Kicsi meretbol nem kell sok, mert kb 1 2 het es kinovi!

50 cm tol felfele mehet a szam, inkabb nagyobb legyen kicsit, majd beleno :)

5 rovid body

5 hosszu body

5 rugdalozo (en ejszaka rugit adok, egyszerubb volt az ejszakai pelenkazasnal)

5 harisnya

5 par zokni

2 puha pokroc

5 napozo, pici kalap.

Mivel picike a dog melegbe is kellnazert adni ra legalabb egy rovid ujju bodyt, otthon a husbe meg azert a hosszut adnam ra.

De egyebkent, ha nem igenyli a baba ugy is eszre fogod venni (lila a szaja, hideg a keze, akkor fazik. Ha meg tul sokat adtal ra, akkor meg ragad a homloka, tarkojanal folyik rola a viz melege van. En nekem igy pont jo volt, de pl nekem nem nagyon azott at par hetesen, inkabb most 2 honaposan azik at, igy mar tobb kell a felsoroltak kozul, mert van egy nap elmegy 3 is, a furdetest is beleszamitva, mert minimum 1x atazik egy nap).

2019. ápr. 12. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Augusztusi a babám, mi nem használtunk harisnyát csak mikor bejött a tél így 56osok érintetlen. 62-68as ami megéri. Hálózsák dettó érintetlen, mondjuk abból eleve eggyel nagyobb méretet érdemes venni de mivel amíg nem kezd forgolódni ami több hónap, mi mindig egy vékony takarót terítettünk rá, nagy melegben csak vékony pelust. Rövid, hosszú body, rugi ami mindig kell. Napozót nem használtunk, szerintem egy pár hónapos csecsemőnek nem kell.
2019. ápr. 12. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ami lemaradt a nadrág, nekem a talpas nadrágok jöttek be. 56osból és 62esből is érdemes többet venni. Zokniból is. Nyáron sokszor úgy aludt a pici hogy rövid body+zokni+ráterítettem egy textil pelust.
2019. ápr. 12. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:

A kórházba milyen ruhákat èrdemes bevinni?

Hazahozáskor ha pl. nagyon meleg van?

Èjszakára èrdemes nyári hálózsákot venni vagy jó egy vèkony takaró?

2019. ápr. 14. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahol szulsz, a korhaz honlapjan fel kell legyen tuntetve mit kernek, illetve ha ott tartanak szulesfelkeszito 2 oras tajekoztatast elmondjak.

Pl a margit korhazba a babanknak csak popsikendo, popsikrem, pelus kellett. Haza jovetelre kellett csak a sajat ruhaja. Nyaron egy rovid body, textilpelus, hordozo eleg szerintem, mert meleg van.

illetve a lakasban levo homerseklettol fuggoen kell a takaro. En vennek vekonyat es vastagat is. Mert pl a baba meg par hetesen nem mozgolodik, hidd el, latni fogod melyikre van szuksege, nem lehet elteveszteni :)

2019. ápr. 14. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor hazavittük a picit a kórházból nagyon meleg augusztusi nap volt. Mégis azt mondták bent a nővérek hogy vékony sapi, vékony rövid body+rugit adják rá mert pár napos. Egyébként a kórházban adtak angol pólyát így nem kellett ruha. Éjszakára még az elején adtam rá rugit plusz vékony takarót, az első pár hónapban még nem forgolódnak szóval nem fontos hálózsák.
2019. ápr. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!