Szerintetek mik a leggyakoribb okai annak, ha egy nő nem akar gyereket?
Egy felnőtt nő nem akar?
FÉL! Fél azoktól, amiket itt leírtak, amiknek nagyobb része tévhit és sarkítás.
Egyszer úgy is meg fogják bánni, amikor már késő.
"Fél azoktól, amiket itt leírtak, amiknek nagyobb része tévhit és sarkítás."
Nem tévhit és nem sarkítás. Te máshogy gondolkodsz, ennyi. Én se félek a pacalpörkölttől, hanem egyszerűen csak nem szeretem, ezért nem eszem meg. Nem értem, miért fáj neked, hogy vannak, akik nem akarnak gyereket. Ettől még neked szabad vállalnod, nincs megtiltva. Sőt, még jobban is jársz, ha nem szül mindenki, mert minél kevesebb gyerek születik, annál könnyebben fog a tiéd helyet kapni bölcsiben, oviban, iskolában, annál kevesebbet kell sorban állni a gyerekorvosnál, annál kevesebb elhanyagolt és neveletlen gyerek lesz rossz hatással a te gyerekedre és még sorolhatnám.
És inkább azt bánjam meg, hogy nem vállaltam gyereket, mint azt, hogy igen. Utóbbi esetben nem csak magammal cseszek ki, hanem egy másik emberi lénnyel is. Ismerek olyat, aki úgy nőtt fel, hogy rendszeresen mondogatta neki az anyja, hogy bárcsak sose szülte volna meg. Hát nem lennék a helyében, és senkinek nem kívánom, hogy így kelljen felnőnie. Szóval aki bármilyen okból úgy érzi, hogy nem akar, az NE SZÜLJÖN, és ne hallgasson az olyan okoskodókra, akik szerint majd megbánja, meg kötelessége szülni, meg önző, meg mit tudom én!
nagy tabu, de ettől még tény:
nagyon sokan egyszerűen nem szeretik a gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!