A férjem már nagyon akar gyereket, de én még nem érzem úgy. Mivel tudnám rávenni magam?
#1-esnél a pont. Egyébként nálam sohasem változott meg, csak nálunk szerencsére a férjem sem akart. Nem irigylem a helyzetedet.
71N
Nálunk ugyanez a helyzet. Mi eleve úgy jöttünk össze, hogy egyikünk sem akar gyereket.
Aztán élettársam testvérének már a második gyereke van útban, sok ismerősének lett gyereke...anyós, de főleg sógor eléggé közönséges módon tud ezzel nyaggatni, bár le lettek állítva. Most már anyám is mondani kezdte, hogy "majd megváltozik, ha teherbe esel, kezedben tartod".
Sajnos én mentálisan is eléggé labilis vagyok, nagyon befelé forduló, kisgyerekekkel még elvagyok, bár általában irritálnak, de a csecsemők egyenesen taszítanak. És ez nekem gyerekkorom óta így van. Nem a fájdalommal, szüléssel van a bajom.
Kicsit úgy érzem, hogy elárult, mert most a családja előtt is kb. minden rajtam áll. Azaz már előtte is rajtam állt, mert a sógora nagyon dühösen nekem állt párszor (utána lett leállítva).
Én 35 felett vagyok és még mindig ezt érzem. 30 évesen azt hittem, majd 35 évesen már érezni fogom, majd akarom. De nem.
Szerintem erre fog rámenni a kapcsolatunk, pedig olyan jól elvoltunk.
Nem lehet megjósolni, hogy nálad mi lesz, de szerintem, aki 30 felett is ezt érzi nőként, annak nem annyira fog változni a véleménye.
Azért majd írj, mi lett..
79% Lehet letisztázták, mi is így jöttünk össze, hogy soha. Aztán a véleménye nemrégiben megváltozott. De előtte nem akart gyereket.
Mondjuk több info jó lenne az ilyen kérdéseknél, mert csak találgatunk.
Köszi a válaszokat!
Beszéltünk erről. Ő kezdettől szeretett volna, még egyetemisták voltunk, amikor már mondogatta.
Én pedig mindig azt válaszoltam, hogy nem tudom, hogy akarok-e egyáltalán. Ez kezdettől ellentét volt.
Azt is mondtam egyszer, hogyha valaha akarok majd, azt csakis tőle. 3 évvel később házasodtunk össze.
Ennek 2 éve, és szinte naponta mondogatja. Kedvesen, de idegőrlően.
Én nem akartam, véletlenül teherbe estem, megtartottuk, megbántam.
Ha nem akarsz nagyon nagyon nagyon naaaagyon akkor mindenképpen védekezz rendesen!
Ezt neked kell eldöntened. Csak azért mert ő akar ne menj bele.
Én megjártam. Vártam volna évekig még (lett volna idő), vagy nem is akartam. Teherbe estem, megtartottuk mert ő nagyon odavolt. Végül aki szerette, foglalkozott a gyerekkel az én voltam, addig ő keresett olyan nőcskét akinek nem zavar be a babája a szexbe.
Most ketten maradtunk. Nem bántam meg a babát, de az ex férjemet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!