Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem már nagyon akar...

A férjem már nagyon akar gyereket, de én még nem érzem úgy. Mivel tudnám rávenni magam?

Figyelt kérdés
Abban sem vagyok biztos, hogy valaha akarok-e. De már 30 elmúltam, ideje lenne, ha akarok. Sokat vagyok kisbabákkal (ismerősöknek most születnek babáik) de amikor a karomban vannak, nem érzek semmit, csak hogy nehezek. A férjem évek óta nagyon szeretne már, és egyre türelmetlenebb. Nektek hogy alakult ki a vágy? Van, aki eleinte nem akart, aztán megjött az ihlet?

2019. máj. 23. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Akkor mond meg neki ,hogy te nem akarsz és enged el .
2019. máj. 24. 05:58
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Mi ugy jottunk ossze, hogy letisztaztam en nem akarok soha sem, lattam rajta, hogy bantja de elfogadta. Evekkel kesobb megis ugy gondoltam, hogy vagyom egy gyerekre, de mostmar o nem szeretne kisbabat.
2019. máj. 24. 11:06
 13/15 anonim válasza:
35%

15 éve vagyunk együtt a férjemme. Sosem akartam igazán gyereket. Ő kb 8 éve szeretett volna már. Most 2 éve szültem a kisfiúnkat és most már azt kívánom bárcsak előbb rá tudott volna venni. Olyan elmondhatatlan boldogság a saját gyereked, még ha sír vagy nyűgös is hogy semmi más nem ad ilyen értelmet az életednek. Soha nem hittem volna. Ha egy kicsit is hajlasz arra hogy mi lenne ha szülnél neki szerintem az elég is.

Megéri.

2019. máj. 24. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem véstem kőbe, hogy nem akarok, de sosem rajongtam a gyerekekért. (más gyerekéért) Aztán úgy 29-30 éves korom közt ez fokozatosan, észrevétlenül változott. 28 évesen el se tudtam volna képzelni, hogy ne tudjak szabadon mozogni, és a nap minden percében a nyakamon lógjon egy csecsemő. Mert ilyen gondoltaim voltak akkor. Aztán 2 év alatt valahogy pont ez lett minden vágyam. Durva így végiggondolni. Pedig nem agyaltam rajta, hogy mikor kéne, csak jött az érzés magától, természetesen.

Aztán meg jött a koppanás, hogy nem tudok belátható időn belül terherbe esni. 13 hónap próbálkozás után se lett egy pozitív tesztem se soha. Ezt csak azért írom, hogy lásd, nem megy mindenkinek könnyen.

Ha én ezt tudom előre, már akkor nekiállok a párommal a bébi projektnek, mikor még egyáltalán nem is vágyom rá.

Arra próbálok utalni, hogy ha beadod a derekad a párod miatt, lehet, hogy 1-2 év múlva megjön az ihlet, ahogyan írod, és talán akkor még mindig nem leszel terhes sem. Aztán már az első perctől úgy várhatod a terhességed elejétől, hogy te is szívből akarod.

De olyanról is tudok, aki 35 évesen terhes lett az első próbálkozós hónapban. Ha így járnál, és nem tudnál szívből örülni neki, az nem lenne túl jó.

2019. máj. 25. 22:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. jún. 5. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!