Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Családi átvételekor mennyit...

Családi átvételekor mennyit adtok a postásnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 16:04
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
59%
20. matematika!! Átlagot számoltam, ha az itt válaszolók közül 13 embertől összesen ennyit kap, akkor átlagban is 13 embertől kb ennyit kaphat. Ne írj vissza még egyszer hogy minden ítt válaszolónak ugyanaz a postás visz pénzt, mert szerintem itt egyedül csak te nem érted hogy miről szövegelek. De kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől, én írtam egy OFF-ot, és ugrottál rá rögtön. Képzeld, sok embernek igencsak meg kell dolgozni a pénzéért, nem csak a postásoknak. Nem sajnálom tőlük amit odaadsz nekik, én nem adok, mindenkinek a saját döntése.
2013. dec. 10. 09:25
 22/48 anonim ***** válasza:
66%
Te is postásként dolgozol? Mert én igen... Nálam tudod mennyi a borravaló? Átlagban 30-100 forint naponta, már amikor nincs eltérésem, vagy hiányom, mert aki pénzzel foglalkozik, az néha el is számolja magát negatív irányba. Ennyit a matematikádról...
2013. dec. 10. 12:54
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Postásként dolgozom és átlag olyan 2-3000 Forint jön össze családikor. Ez kb. olyan 20-25 címhelyről összesen. Nagyon jól jön a 72000 Forint fizetésem mellé, de nem ettől leszek gazdagabb, mint ahogy 1-2 ember hiszi. Előző jól mondta hiába szedsz össze havi szinten kb. 20 rongyot hisz sokszor reggel 6-tól este 6-ig megyünk egyfolytában az időjárásnak és egy esetleges támadásnak kitéve. Elfáradunk, tévedünk, ugrott a pénz, lehet több tízezer. Nem azért írtam le ezt, hogy sajnáljon minket bárki is, hisz ezt mi vállaltuk, de nem árt ha pár dologgal tisztában van az ember. 10-ből 8 ember 3 hónapon belül itt hagyja a céget és ezt nem hasra ütésből mondtam. Statisztika.
2013. dec. 10. 16:53
 24/48 anonim ***** válasza:
64%
Én mindenkinek ajánlanám aki sajnál 200 Ft ot hogy emelje fel a kis seggét és sétáljon utána a pénzének,álljon sorba,köhögjék arcba 20 an...és akkor csak a saját kis körútja nem napi 8 óra....
2013. dec. 10. 23:50
 25/48 anonim ***** válasza:
22%
hát nem tudom én sem kaptam soha borravalót senkitől pedig minusz 25-től minusz 1-2 fokokban dolgoztam napi szinten és én is csak 70000-ret kerestem.és ha vittem ki raklapot a vásárlónak a parkolóba akkor sem kaptam semennyit pedig a metros-köcsökök tele vannak lóvéval...most itthon vagyok gyesen és nem fogom elszórni azt a kis pénzemet is amit kapok mert mindet viszem úgy is a postára a csekkek miatt :( hajrá Magyarország így kell ezt csinálni!!!!!
2013. dec. 12. 11:32
 26/48 anonim válasza:
100%

200-400 Ftot, és nyáron is, télen is behívom hideg/meleg teára, ha éppen sütök valamit, megkínálom vele. Szerintem megilleti a "család barátja" elnevezés. Nem biztos, hogy mindenkinek rokonszenves postása van, a miénk az :)

U.i.: félreértések elkerülése végett: hölgy a postásunk én pedig 3gyermekes édesanya vagyok :)

2013. dec. 12. 16:31
 27/48 anonim ***** válasza:
57%
Én is csóró vagyok (mielőtt belém is kötnétek,mert itt is számít minden forint,de én már úgy vagyok ezzel,hogy nem az a pár forint húz ki minket-és a net is hűségidős!!),bár én számlára kapom,de bármit hoz a postás-mondjuk a lakásfenntartásit- mindig hagyok valamennyit Neki,mert megdolgozik érte.. bár sokan már a posta előtt várják,hogy minél hamarabb a kezükben legyen a pénz... Amikor pl az egyszeri anyaságit hozta,akkor azt a 125 ft-ot nem kértem el. Amikor volt az a mizéria a nyugdíjpénztárral,akkor ott a 800 pár forintot hagytam nála. Mikor mennyit,de általában mindig valamennyit. A helyébe kézelem magam,és nekem is jól esne,ha pár forintot löknének!! De a vizessel is így vagyok,pár forintot ott is hagyok.
2013. dec. 16. 14:35
 28/48 anonim ***** válasza:
80%

Én pultosként dolgoztam, tehát én is kaptam borravalót.

Én 200.-at adok családiból is, gyedből is, úgy jön ki kerekre.

Nem sajnálom tőle.

2013. dec. 17. 11:20
 29/48 anonim ***** válasza:
0%
Semennyit. A mi postásunk amúgy is egy bunkó paraszt. Az "elődei" kedvesek voltak, de nekik sem adtam, bár sajnáltam őket a pocsék havi fizetésük és a munkakörülményeik miatt. De azért megköszöntem nekik hogy kihozták nekem és barátságos voltam velük, nekik ez elég volt, sosem vártak tőlem pénzt. A gazdagabb szomszédok gondolom fizetik őket helyettem is.
2014. jan. 25. 14:45
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

"Én mindenkinek ajánlanám aki sajnál 200 Ft ot hogy emelje fel a kis seggét és sétáljon utána a pénzének,álljon sorba,köhögjék arcba 20 an...és akkor csak a saját kis körútja nem napi 8 óra...."

Elég nagy bunkó vagy. A postás nem szívességet tesz azzal, hogy átadja neked a pénzed. Amúgy meg ki lehet bírni a postán ácsorgást is, aki nem olyan finnyás mint te.

2014. jan. 25. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!