Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Családi átvételekor mennyit...

Családi átvételekor mennyit adtok a postásnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 16:04
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
32%
Semennyit. Már miért járna neki az én gyerekem után járó családi pótlékból? Nem vigyázott ő rá még egy percet sem. akkor meg minek?
2013. dec. 6. 16:06
 2/48 anonim ***** válasza:
44%
Ad neki a munkaadó fizetést,minek neki még a miénk is?
2013. dec. 6. 16:15
 3/48 anonim ***** válasza:
56%

Kedves első, akkor gondolom ezzel a logikával, ha óvodás lesz a gyereked, akkor a családi nagy részét az óvónőknek adod igaz? Mert hogy ott többet van a gyerek mint veled.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, 300Ft-ot szoktam.

2013. dec. 6. 16:15
 4/48 A kérdező kommentje:
ok, én is annyit adtam neki
2013. dec. 6. 16:23
 5/48 anonim ***** válasza:
43%

én sem szoktam

orvosnak se, pincérnek se

én ilyen csóró magyar vagyok

egyenlőre

2013. dec. 6. 16:58
 6/48 anonim ***** válasza:
66%

Zsugori muffokon már múltkor is kiakadtam.

Én az aprót 200 Ft ot odaadom.Így ha nem vagyok itthon akkor ha erre jár még megpróbálja kézbesíteni,akár többször is.

Ha nem tenné mehetnék be a postára ,ha ép nincs bérletem 300FTx2

Amúgy sem sajnálom tőle rendes ember nem issza el.

Én ennél jóval borsosabb borravalókat kapok fodrászként.

2013. dec. 6. 17:00
 7/48 anonim ***** válasza:
50%
Semennyit, még sosem jutott eszembe hogy kellene... én sem kapok plusz pénzt ha elvégzem a munkámat :)
2013. dec. 6. 18:14
 8/48 anonim ***** válasza:
25%

Miért adnék?

Nekem 10 forint is nagyon számít.

Amúgy szinte sosem kapom meg forintra pontosan, mert sokszor nincs annyi aprója.

Volt már, hogy 50 FT-al kevesebbet kaptam, de volt, hogy ő magától adott nekem 10-50 Ft-al többet, mert csak így volt pénze.

2013. dec. 6. 19:46
 9/48 anonim ***** válasza:
37%

"10 forint is nagyon számít. "

Azért ennyire ne legyünk már kicsinyesek, 5-10-20 forint ma már sz..rt se ér, ne mond már, hogy ezen bármi is ezen a pár forinton múlik. Kíváncsi lennék a pizzafutárnak biztos adtok 2-300 forintot... Csak ugye a postás egy lenézett munka neki miért járjon. Pedig ő is csak a munkáját végzi, mint akárki más. Nem azt mondom, hogy borravalót KELL adni, de illik. Én a boltban ha kapok vissza és a visszajáró 20 forint alatt van sose viszem el, mert attól aztán nem leszek gazdagabb...

2013. dec. 7. 10:49
 10/48 anonim ***** válasza:
19%
Senkinek sem adok borravalót.
2013. dec. 7. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!