Utalnak ma csp-t, vagy mivel közalkalmazotti nap van és nem dolgoznak, majd csak holnap?
Kedves 9 válaszoló nem pénzéhes csak nincs senkinek pénze ,ez gáz ,pl nálunk 2 napja nem iszik tejet az 5 éves fiam mert nincs 160ft sem!!
És elég bunkó vagy hogy igy hívod!!
Figyu már miért mondjátok h nincsenek eü dolgozók sem és akkor nem utalnak. Ma voltam a gyerek háziorvosánál és volt rendesen rendelés. Akkor nem értem mi ez amit mondtok. :)
Am szerintem ugyanúgy lesz utalás. De legkésőbb reggel mindenki megtudja.
Kedves kérdező ne háborodj fel tojni rá. Örülök h vannak olyan emberek akiknek nincs szüksége erre a pénzre. :)
Kár ezen idegeskedned. :)
6-os vagyok.Ezt egy másik fórumon találtam
Ezen a napon a Magyar Államkincstár valamennyi ügyfélszolgálati irodája zárva tart.
A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolás-forgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, továbbá teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is. TEHÁT LESZ CSP HOLNAP
Kedves 22-es én ma nem tudtam elmenni vérvételre mert zárva volt az sztk. De akkor lehet, hogy a gyerekrendelők nyitva voltak, azt nem tudom.
Annak aki azt írta pénzéhesek vagyunk..
Egyébként nem tudom miért kell azt gondolni, hogy aki várja a családit nem tudja eltartani a gyerekét...azért mert hó végén már kevés van a pénztárcában az feltétlenül azt kell jelentse, hogy nem tudjuk eltartani a gyereket?
Például én azért várom, h rajta legyen, mert a kislányom átmegy a mamájához egy napra és szeretném őket jól feltankolni ételekkel, nasikkal. Attól még neki itthon megvan mindene nem szenved hiányt semmiben és még nem volt olyan hónap, hogy valamit ne tudtunk volna megvenni neki. Mégis érdekel, hogy melyik nap érkezik a számlámra pénz.
22-es vagyok :)
AZtán rájöttem h tényleg van vmi mert hívtam én is az egyik orvost és nem vették fel :)
De minden megoldódott gondolom már rájöttetek h volt ma utalás :)
Vagyis az én számlámon rajta van :)
Am én se vagyok pénzéhes végképp. Csak kíváncsi voltam h tényleg van-e köze ennek a "Munkaszüneti" napnak az utaláshoz. Mert még sose hallottam erről. :)
De nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!