Tudnának válaszolni a kérdéseimre, olyan ember/ek akik au pairként dolgoztak illetve mist is dolgoznak?
- Mit tapasztaltatok amikor kint voltatok a családnál?
- A saját ruhátokat az övékével mostátok(vagy is külön mosásban, de egy időben)?
- Mit készítettetek a gyerekeknek reggelire illetve ebédre vagy vacsorára ha kellett?
- Ha a gyerek nagyon rossz volt, megcibáltátok egy kicsit?
- A családdal egy asztalnál ettetek?
- Szabad bejárásotok volt a konyhába?
Azt tapasztaltam, hogy minél többet nyújtok, annál természetesebbnek veszik, annál több lesz a túlóra, pénz nélkül. Végül már csak napi 1 óra szabadidőm maradt.
Külön mostam a ruháimat, mert külön is laktam, a család panziójának egyik szobájában.
Mindig azt adtam a gyerekeknek, amit kértek, még ha nem is értettem egyet a menüjükkel. A két éves kislány pl. minden nap ezt kapta: reggelire egy tányér reggeliző pehely, ebédre üveges bébiétel, vacsorára is egy üveges bébiétel, utána joghurt. Semmi szilárd, semmi gyümölcsös. A nagyobbik kislányt 3,5 éves létére nekem kellett kanállal etetnem.
A nagyobbik kislány elég csintalan volt, mivel rajtam kívül senki sem foglalkozott vele. Ha agresszívvá vált, elkaptam a lábát, ha rúgott, a kezét, ha ütött, és a szobájába küldtem. Azt utálta, nem szeretett egyedül lenni.
Kétszer ettem a családdal, amikor étterembe mentünk, máskor nem.
Szabad bejárásom volt a konyhába.
Tavaly nekem is volt bejárós bébiszitterem, szabad bejárása volt a konyhába. Mondtam neki, hogy bármikor főzhet magának kávét, vagy volt, hogy én adtam neki, mikor amúgy is főztem magamnak. A gyerekek kajáját sosem ő határozta meg, hanem otthagytam készen a hűtőben, és mondtam, hogy ezt kéne majd odaadni.
Kizárt, hogy valaha megcibálta volna a gyerekeimet, nem tudnám róla elképzelni. Mindig megtalálta a hangot a fiúkkal, szerették is a gyerekeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!