Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Utalnak ma csp-t, vagy mivel...

Utalnak ma csp-t, vagy mivel közalkalmazotti nap van és nem dolgoznak, majd csak holnap?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 07:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Bocs utolsó de ebbe mi a pénzéhes??Csak mert valaki tudni akarja mikor számíthat a pénzére az már bün?
2013. júl. 1. 09:07
 12/34 A kérdező kommentje:

igen, várom, mivel 2000 ft van a pénztárcámba!

Sajnos ilyen világot élünk, hogy pár 10000 ft is boldoggá tud tenni!!!

Nem az én "pofámnak " kéne égnie, hogy már semmi pénzünk nincs, hanem ennek a szemét rendszernek!!!

2013. júl. 1. 09:29
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan!!!! :)
2013. júl. 1. 09:55
 14/34 anonim ***** válasza:
15%
Talán nem kellene gyereket szülnöd addig amíg nem tudod eltartani. A hülyeségedért ne az országot hibáztasd!
2013. júl. 1. 11:09
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Tiszta szánalmas emberek vannak... Igenis az országot kell hibáztatni, mert pl. 12.200 ft-os családi pótlékból nem tudom egy hónapra eltartani a gyereket, plusz az a gyes amit kap az ember még az sem elég, Főleg aki albérletben lakik gyerekkel. Könnyen beszélnek azok emberek akiknek bejön havi 200-300 ezer ft. Ja és persze akinek kint dolgozik a párja külföldön, az se magyarázzon szerintem. Lehet lepontozni!!!

NEKEM 30 FT VAN A PÉNZTÁRCÁMBAN ÉS IGENIS ÉN IS VÁROM HOGY HOLNAP MEGJÖJJÖN A CSALÁDI!!!!!!

2013. júl. 1. 11:55
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem 14-es,hogy semmi közöd ahhoz,hogy ki mennyire várja a családit!!Ha csak ezért jöttél ide,hogy fikázd az anyukákat,akkor lehet is innen menni,senki nem hívott és senki nem kérdezett!!Örülünk annak,hogy neked ilyen jól megy,hogy 1.én még van lóvé a pénztárcádban,úgyhogy inkább tedd össze a kezed,adj érte hálát és ,,kussolj,,!!Minket meg lehet békén hagyni!!Ahhoz meg már végképp semmi közöd,hogy ki mikor és mire vállal babát!!Tudod ebben az országban ha az ember arra várna,hogy majd jobbra fordul a sorsa és csak akkor vállalna gyereket,akkor még ennyi gyerek sem születne,és mindenki gyerek nélkül öregedne meg..sajnos!!Nem ide kéne jönni cseszegetni minket,hanem szólj be a romáknak,akik nem csak 12.200 ft-ot vesznek fel havonta,hanem egy csomó segélyt és jobban élnek mint,holott egy percet nem dolgozott egyik sem..mi legalább megdolgoztunk ezért a kis pénzért!!!
2013. júl. 1. 12:42
 17/34 anonim ***** válasza:
*jobban élnek mint mi
2013. júl. 1. 12:44
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Régen én is nevettem azokon, akik családi pótlékos kérdést írtak ki (nem válaszoltam sosem),sajnos mostanra megváltozott minden. Én is várom már csendben...
2013. júl. 1. 14:18
 19/34 A kérdező kommentje:

Nem az országot hibáztatom, a devizahiteles dolgot. jól éltünk, kocsi, lakás stb. Vettünk fel hitelt, és sajna ez van... gondolom sokan járnak ebben a cipőben.

Amúgy nem tartozik senkire, de csak neked elárulom, 3 gyerekem van, és igen, büszke vagyok rájuk. szépek, okosak, jó neveltek.

én soha nem mentem könyörögni segélyért, kölcsönért, stb...nem is fogok!

Hogy minek szültem? Hát azért kedves kérdező, hogy ne csak az ilyen gazdag sznobok szüljenek, hanem a normális realitású emberek is, mert egy idő után tele leszünk ilyen sznob emberekkel...

2013. júl. 1. 14:23
 20/34 A kérdező kommentje:
ill. nem kérdező, hanem 14-es válaszoló
2013. júl. 1. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!