Utalnak ma csp-t, vagy mivel közalkalmazotti nap van és nem dolgoznak, majd csak holnap?
igen, várom, mivel 2000 ft van a pénztárcámba!
Sajnos ilyen világot élünk, hogy pár 10000 ft is boldoggá tud tenni!!!
Nem az én "pofámnak " kéne égnie, hogy már semmi pénzünk nincs, hanem ennek a szemét rendszernek!!!
Tiszta szánalmas emberek vannak... Igenis az országot kell hibáztatni, mert pl. 12.200 ft-os családi pótlékból nem tudom egy hónapra eltartani a gyereket, plusz az a gyes amit kap az ember még az sem elég, Főleg aki albérletben lakik gyerekkel. Könnyen beszélnek azok emberek akiknek bejön havi 200-300 ezer ft. Ja és persze akinek kint dolgozik a párja külföldön, az se magyarázzon szerintem. Lehet lepontozni!!!
NEKEM 30 FT VAN A PÉNZTÁRCÁMBAN ÉS IGENIS ÉN IS VÁROM HOGY HOLNAP MEGJÖJJÖN A CSALÁDI!!!!!!
Nem az országot hibáztatom, a devizahiteles dolgot. jól éltünk, kocsi, lakás stb. Vettünk fel hitelt, és sajna ez van... gondolom sokan járnak ebben a cipőben.
Amúgy nem tartozik senkire, de csak neked elárulom, 3 gyerekem van, és igen, büszke vagyok rájuk. szépek, okosak, jó neveltek.
én soha nem mentem könyörögni segélyért, kölcsönért, stb...nem is fogok!
Hogy minek szültem? Hát azért kedves kérdező, hogy ne csak az ilyen gazdag sznobok szüljenek, hanem a normális realitású emberek is, mert egy idő után tele leszünk ilyen sznob emberekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!