A 2010-es kereslet-kiegészítés csak azoknak a közalkalmazottaknak jár, akik állami fenntartású intézményben dolgoznak, vagy másoknak is, akik közalkalmazotti bértábla szerint kapják a fizetésüket?
Attól, hogy valaki a ka-i bértábla alapján kapja a fizetését, még nem biztos, hogy közalkalmazott. Mi áll a munkaszerződésedben (kinevezésedben)?
Akik ténylegesen közalkalmazottak, zok kapját a KERESET-kiegészítést (nem kereslet).
16:05
A közalalmazottak,rájuk a közalkalmozotti törvény vonatkozik (kat.) és a köztisztviselők, akiket a köztisztviselői törvény alapján díjaznak (ktv.) két különboző kategória. A köztiztviselők a januári bérükkel kaptak 49e forintot, a közalkalmazottak nem tudom, hogy kaptak-e? Tisztázni kellene, hogy a kérdező a 2010-es kereslet-kiegészítést az eltörölt 13.havi juttatásra érti, mert a 49e forintot a 13.havi helyett fizetik.
17:34
Köszönöm a felvilágosítást, én közalkalmazott voltam sok évig, úgyhogy nekem nem kell elmagyaráznod semmit. Inkább válaszolj a kérdésre...
Kérdező:
ezek szerint nem vagy ka, úgyhogy nem jár semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!