Ha nem tudtam ott lenni a bölcsis szülőin? Volt így valaki?
Hívd fel őket holnap és kérdezz rá. Mindenhol más szabályok vannak.
Bár illett volna előtte felhívni őket, hogy ne haragudjanak, de x indok miatt nem tudsz ott lenni, mi a teendő.
Menjél be és érdeklődj...a lényeget elmondják,de ugye ez nekik se jó,mert ott vannak a gyerekek,a dolgaik stb és nincs arra kapacítás,hogy amikor beesnek szépen apránként sorba a szülők akik nem voltak azoknak egyesével 10-20 percet beszélgessenek.
Az év elején lévő szülői az egyetlen amit soha nem hagyok ki (most bölcsis,de januártól már ovis egy nagycsoport ovis és egy sulis gyerek van), a többin olyan hű,de nagy infó nincs amit más anyukától ne tudnák meg...Most először szembesültem azzal a faramuci helyzettel és még fogok is,hogy ugyan van 1 nagy közös szülői,de aztán szétválnak csoportokra,hát én nem tudtam ketté válni,de most éppen még jó mert a nagycsoportoséra mentem mert a kicsi amúgy is csak januárba kezd,addigra meg már minden infóm meglesz jövet menet.
Kedves 4-es!
Nem hinném,hogy infóba gazdagabb lenne a kérdező,ha holnap tehát szombaton felhívja a bölcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!