Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha nem tudtam ott lenni a...

Ha nem tudtam ott lenni a bölcsis szülőin? Volt így valaki?

Figyelt kérdés
Attól még ugye érvényes, hogy a gyerek fel van véve és mehet?
2017. aug. 25. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk az nem mehetett aki nem jött el. Az volt a jelentkezés véglegesítése.
2017. aug. 25. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha felhívnád őket akkor biztos infót kapnál. Bölcsődéje válogatja a szabályokat.
2017. aug. 25. 17:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Nálunk be kellett menni a felvételi értesítővel külön előtte véglegesíteni a jelentkezést, akkor mondta a vezető, hogy minden egyéb részletet majd a szülőin. Csak hát sajnos nem jutottam el.
2017. aug. 25. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel őket holnap és kérdezz rá. Mindenhol más szabályok vannak.

Bár illett volna előtte felhívni őket, hogy ne haragudjanak, de x indok miatt nem tudsz ott lenni, mi a teendő.

2017. aug. 25. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp hívd fel őket.Nálunk akkor derült ki a csoport beosztás,választottunk jelet,és beszéltük meg a beszoktatás időpontját.Aki nem jött el,és nem jelentkezett,a helye betöltésre került.
2017. aug. 25. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Menjél be és érdeklődj...a lényeget elmondják,de ugye ez nekik se jó,mert ott vannak a gyerekek,a dolgaik stb és nincs arra kapacítás,hogy amikor beesnek szépen apránként sorba a szülők akik nem voltak azoknak egyesével 10-20 percet beszélgessenek.

Az év elején lévő szülői az egyetlen amit soha nem hagyok ki (most bölcsis,de januártól már ovis egy nagycsoport ovis és egy sulis gyerek van), a többin olyan hű,de nagy infó nincs amit más anyukától ne tudnák meg...Most először szembesültem azzal a faramuci helyzettel és még fogok is,hogy ugyan van 1 nagy közös szülői,de aztán szétválnak csoportokra,hát én nem tudtam ketté válni,de most éppen még jó mert a nagycsoportoséra mentem mert a kicsi amúgy is csak januárba kezd,addigra meg már minden infóm meglesz jövet menet.

2017. aug. 25. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Nem hinném,hogy infóba gazdagabb lenne a kérdező,ha holnap tehát szombaton felhívja a bölcsit.

2017. aug. 25. 17:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hétfőn mindenképp bemegyek. Abban bízom, hogy ugye a jelentkezést már véglegesítettük, és az állt a levélben, hogy aki azt nem teszi meg, annak nem lesz érvényes a felvételi.
2017. aug. 25. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hátha kíváncsi vki... Nagyon kedvesek voltak a bölcsiben, be kell majd mennünk és a gondozó nénikkel megbeszélünk mindent.
2017. aug. 28. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
:D
2017. aug. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!