Nektek milyen volt a bölcsis beszoktatás 2 hete?
Ez egy érdekes dolog, az én lányom egyáltalán nem sírt, tök büszke voltam, mindamellett hogy senki nem értette.
Ja, aztán egy hónap után minden reggel bömbölve szedték le a nyakamból, kb egy hónapig. Azóta minden ok.
Októberben kezdte a fiam a bölcsit.
A héten jutottunk el odáig, hogy nem sír reggel.
Ez van.
Nem gondolom, hogy ettől megsérül.
Délután együtt vagyunk, szeretjük egymást, egymással foglalkozunk.
egy tapasztalat alapján nem lehet általánosítani, de azért mégis leírom a miénket:
magánbölcsibe járt két hónapig (minusz a betegségek), minden nap bőgött amikor otthagytam, normális beszoktatás sem volt, hüppögve várt engem, bár a végére már kevésbé, kivettem.
Egy hónapra rá úgy alakult, kénytelen vagyok mégis bölcsibe adni, maradt az állami. Láss csodát 4 !!!!! nap alatt sikerült beszoktatni, egy csepp könny nem hullott, és egy hét múlva egyedül ment be a csoportszobába.
Konklúzióm: az egész személyiségfüggő, milyen a gyermek (az enyém naggyon anyás-bújós) és milyenek a gondozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!