Bölcsődeváltás utáni beszoktatás hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Másik városba költöztünk és muszáj volt átiratni 2 évesünket. Szerintem túl gyors a tempó neki, második nap már kiküldtek, harmadik nap kb 10 percet lehettem benn. A gyerekem nagyon szorongott, kapaszkodott belém, de később megnyugodott. Én picit tovább maradtam volna, ebből szóváltás is lett. Nem szeretik, ha bent vannak a szülők a csoportban, amit megértek, de enélkül mégis hogy szoktassam be lelki törés nélkül?2014. okt. 9. 15:24
1/4 A kérdező kommentje:
Az előző helyen 2 hetes volt a szoktatás, ami gyakorlatilag pici sírással, zökkenőmentesen zajlott. Az nem is viselt meg ennyire.
2014. okt. 9. 15:26
2/4 anonim válasza:
De az előző helyen sem két hétig voltál bent gondolom.Az előző helyen, hogy sikerült kikerülni a lelki törést?
3/4 A kérdező kommentje:
Az első helyen voltam par orat a csoportban es az udvaron is. A gondozok is sokat segítettek. Amikor először otthagytam, jeleztek hogy ne aggodjak, mert 5 perc alatt abbahagyta a sírást. Kovetkezi napokon is rendszeres volt a visszajelzes a szülők felé. Azt, hogy nijor hagyom ott, mindig kozisen egyeztettuk. Akkor tortent, amikor nagyon jol erezte magat.
2014. okt. 11. 14:16
4/4 anonim válasza:
Igen, közösen szokták egyeztetni, de gondolom a gyerektől is függ, hogy mennyire marad el.Hát egy új helyre került, persze, hogy szorong és kapazkodik, de gondolom csak meg fogja szokni és remélem te is. Az lenne a jó, ha próbálnád magadat nyugtatni, mert a kicsid megérzi a te szorongásodat és átveszi és nehezebb lesz neki. Próbálj a gnőkkel beszélni, de lehet, hogy azért is küldtek már el, mert jól el van a kicsid, meg azt gondolják (nem biztos, hogy jól), hogy nem most kezdi a bölcsit és hamarabb beszokik, ha nem lát téged. Lehet, hogy így gondolják, nem? Kédezd meg tőlük!Beszélgessetek a gnőkkel, az fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!