Tényleg baj, ha nem sír a beszoktatás alatt a lányom :O?
Hétfőn kezdtük a beszoktatást, két nap ott maradhattam vele, szerdán már csak addig míg megreggelizett, és ott hagytam másfél órára, ma már csak bekísértem, és fél 12ig volt.
A gondozónéni szerint minden rendben volt, evett ivott,pisilt,nem sírt.
De azt mondta, hogy ez így nem jó,mert minden gyereknek sírnia kell :O
A nagyobb lányom is ilyen volt, ott nem sírt, inkább itthon érződött meg rajta, hogy anya hiányzott. Jobban és többet hisztizett, és vagy két hétig, csak anya kellett midnenre
Sosem fogom megérteni az ilyen embereket. Ha nincs gond, akkor az is gond? Ha nincs baj, akkor csináljunk? Nem szeretem, amikor valaki össze-vissza hadovál és feszültséget kelt a másikban, csak azért, mert épp jól alakulnak a dolgok és akkor mondjuk, vagy tegyünk valamit, hogy nehogy már jó legyen neki!
A lányoddal nincs semmi baj, megérett erre, fel tudja dolgozni. A gondozónőnek viszont vannak problémái szerintem.
Nekem sem sírt a lányom az első három nap. Negyedik nap reggel a nyakamból tépték le. Az volt az igazán szörnyű érzés.
Szerintem még nem igazán fogta fel a dolgot.
fiam 5 éves... se bölcsibe, se oviban nem sírt.
illetve de, egyszer sírt, mert gombaleves volt az ebéd, nem szereti de nagyon éhes volt. annyira, hogy zokogott :D
egyébként nagyon anyás, du. 4-től reggel 8ig alig szakad le rólam, de imád közösségbe járni, soha nem volt gond ezzel :)
már bocsánat, de kapja be a gondozónő, ha minden jó, miért kell lelkifurdalást kelteni anyában???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!