Bölcsis beszoktatás alatt mikor reggeliznek előszőr ott és mikor ebédelnek, majd alszanak elsőre ott a két hét beszoktatás alatt?
ez bölcsi és gyerekfüggő.
nálunk a 3.napon reggeliznek
a 4 napon ebédelnek
és az 5. napon megpróbálják az altatást.
de ha nagyon anyás akkor ez elhúzódik
Nálunk hosszabb az egész beszoktatás. Reggelizni 5. nap mentünk, ma voltunk 7. nap, és eddig még ebéd vagy alvás szóba sem került.
Egyelőre reggeli, kis játék, aztán udvarra kimennek és viszem haza. Kb két órát van, de ezt már nagyrészt nélkülem.
akkor bölcsi válogatja úgy látom hol mi a szokás.
Köszi, akkor majd kiderül nálunk hogy lesz.
Nálunk nagyon hosszúra nyúlt a beszokatás. 1 hétig csak bejártunk délelőttönként, majd a 2. héten hagytam ott először. Mindig kicsit többet, fél óra, 1 óra, stb. 3. héten evett ott először. Első két napban együtt reggeliztünk, és utána mentem el, és ebéd után mentem érte. Ma viszont már reggeli előtt elmentem, és ebéd után mentem, de szóltak, hogy elaludt, így ébredés után vittem haza. Holnap már egész napra megy.
Egy másik anyuka viszont 1. nap elment 1-2 órára, 2. nap fél napra (ebéd után jött vissza), 3. nap után egész nap ott van a kislány.
Ez a gyerektől is függ, meg pl. a mi esetünkben pont akkor szoktak be hárman is, pont elég volt így is a két gondozónőnek, ezért húztuk el lassan 3 hétre a beszokatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!