Bölcsis, ovis kisgyerekednek magad készítette jelmeze
volt vagy készen vett?
Figyelt kérdés
A magad készítette alatt azt értem, hogy pl. ha pillangó, akkor nem boltból, kölcsönzőből (ki)vett kész ruha, hanem pl. a szárnyát, csápját otthon varrtad, kartonból készítetted (esetleg a gyerek is belefstett.
Vagy egy mackó kapott barna nadrágot, pulcsit, és a füleit megcsináltad, kapott egy házi mézescsuprot stb.
Csiga volt. Mi csináltuk. Vagyis a férjem, én csak bevásároltam hozzá, de mivel két balkezes vagyok, így a közelébe se mehettem, míg készült. 😀
2017. febr. 23. 00:10
2/17 anonim válasza:
Mindháromnak vásárolt jelmeze volt/van.Abszolút antitalentum vagyok(ami a szabást-varrást-"hogyan készítsek tökéletes jelmezt" projektet illeti).
2017. febr. 23. 00:14
3/17 anonim válasza:
Óvónéniként azt ajánlom, ha elfogadhatóra meg tudod csinálni, inkább te készítsd el. Egy bolti jelmezes gyereknek sem csillog úgy a szeme, mint azoknak, akik hatalmas lelkesedéssel és büszkeséggel mesélik, hogy anya/apa egész héten készítette a jelmezüket. :)
2017. febr. 23. 01:34
4/17 anonim válasza:
Enyémnek vett jelmeze van mert nem tudok varni és időm sincs rá ,ellenben a lányomnak csillogott a szeme mikor megkapta a katica jelmezt amit vetem neki .mert azt kapta amit kért.
2017. febr. 23. 05:51
5/17 anonim válasza:
Mi keszitjuk itthon.
Voltak mar: hercegnok, katica, mehecske, kemenysepro, indian, afrikai asszony stb.
Harom gyerekem van.
2017. febr. 23. 06:51
6/17 anonim válasza:
Kölcsönöztük a fiam jelmezèt. Sem időm sem tehetsègem nincs otthon kèszíteni.
2017. febr. 23. 07:21
7/17 anonim válasza:
Készítem,nalam ez elvi dolog.
2017. febr. 23. 07:23
8/17 anonim válasza:
Legalább egy két dolgot érdemes megcsinálni házilag, hogy lássa a gyerek, hogy készül, esetleg segítsen benne. Szerintem ennek az ünnepnek is az a lényege, hogy összehozza a családot a közös programmal. Ha tündér lesz a gyerek, vegyél szárnyat, de csillámozzátok közösen össze, hogy szebben csillogjon. Ehhez még tehetség sem kell.
2017. febr. 23. 07:26
9/17 anonim válasza:
Sith lovag volt, vett jelmez lézerkarddal együtt. De az apukájával csináltak papír masé( nem tudom hogy írják) szarvakat maszkkal együtt.
Amíg kisebb csoportos volt csináltuk a jelmezét de nincs nagy kézügyességünk. Utolsó farsang ahol beöltözik.
2017. febr. 23. 07:39
10/17 anonim válasza:
Eddig minden jelmezét én készítettem.
Volt Donatello (tini nindzsa teknőc) a bölcsiben, az oviban pedig triceratopsz, darth vader, tűzelementál (halloweenkor, mert unokatesókra rátört az ijesztegethetnék), Aragorn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!