Ovis gyerkőcödnek milyen napirendje van?
Figyelt kérdés
Mikor keltek, hányra értek az oviba, mettől-meddig van alvásidő, egyáltalán mennyit alszik abböl? Délutàn mit csináltok ès mikor van vacsi, hánykir alszik el?2017. jan. 13. 09:48
1/4 anonim válasza:
Itthon vagyok a 11 hónapos tesójával, én 7 körül ébredek, ha a kicsi nem kelt hamarabb, az ovist negyed 8 körül ébresztem. Arcmosás, fogmosás, kicsit mesét néz, amíg én felöltözteem a testvérét. 3/4 8 körül elviszem az oviba, a kicsit vagy viszem magammal vagy anyum tud rá vigyázni addig. Délelőtt itthon vagyok a kicsivel, szokásos dolgokat csinálom (főzés, romeltakarítás stb.). Fél 1-re megyek érte, 1-re kb. itthon vagyunk, elaltatom őket, kb. 3-ig alszanak. Utána játék, ilyesmi, 4-kor jön haza a férjem, utána rajta lógnak, játszanak. A kicsi 9, az ovis fél 10 körül alszik el.
2/4 anonim válasza:
Ket ovis gyerekem van(6 eves fiu es 4 eves lany meg egy 1,5 eves.)7-kor kelnek a gyerekek egyedul elmennek fogat mosni,wc-re, feloltoznek ( este kiszoktuk kesziteni nekik a ruhat)megisszak a kakaot. Mig en a kicsit feloltoztetem meg magamat😊 addig megnezhetik a kedvenc mesejuket. 8:30-ra mar oviban vagyunk es 16:00 korul megyek ertuk. A fiam mar nem alszik az oviba, a lanyom viszont igen. Kb 12:30-14:00ig alszik.Ovi utan haza setalunk moat hogy ilyen hideg van nem jarunk jatszora olyan 18:00 haza erunk. Nagyok egymas utan mennek furdeni addig csinalok vacsit. Mig ok esznek megfurdetem a kicsit. Kicsi jatszas fogmosas 21:00-21:30 mar alszanak. Fiam van hogy mar vacsi utan kidol😊. Es van olyan hogy a lanyom 21:30-kor meg nem alszik ilyenkor fazik, melege van, pisilni kell, szomjas-ehes mindig talal ki valamit😄
3/4 anonim válasza:
4,5 éves ovis. Fél 7-kor kel, fél 8-kor indulunk otthonról. Van egy iskolás tesója, miatta időben kell menni. Az egy óra kell mire lassan felébrednek, reggeliznek, összekészülődnek, öltözés, stb. 7.50-8 között érünk az oviba. Délután fél 5 körül megy érte a férjem, összeszedik a nagyot a nagyszülőknél, fél 6 mire otthon vannak. Legjobb esetben én is addigra hazaérek. Tegnap még kint maradtak havazni, fél 7-re jöttek be. Hetente 2x tornázni jár, akkor kb fél 7-re érünk haza. Vacsora, fürdés 8.30-ra ágyban vannak, mese. Az oviban még alszik, így hétközben előfordul a kimászkálás, nem mindig fáradt estére, hétvégén már nem alszik otthon délután.
4/4 anonim válasza:
4,5 éveseim vannak.
Fél 7 körül kelti őket férjem (én 7-re járok dolgozni, ő 8-r) reggeliznek, fogmosás, öltözés (kapkodás), 10 perc séta ovi. Fél 4-3/4 4 felé megyek értük, most a jeges utak, fagy miatt ált megyünk haza vagy néha játszóház, tavasztól-őszig játszótér, fél 7 körül vacsi, fürdés, 8 felé alvás.
Hétvégén, nyáron, szünetekben betegségkor, csúszik minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!