Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ovis zsákja van gyerkőc...

Milyen ovis zsákja van gyerkőcödnek?

Figyelt kérdés

Kisfiam jövőre megy oviba, év elején, elkezdeném megvenni ami kell. Ez a fajta ovis zsák jó vajon? Ilyeneket szoktak venni? Ebben tartják az ottani cuccukat vagy ez az amiben oda-vissza hoz akármit?

[link]

2015. okt. 29. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyeneket igen.

Nekem is hazilag keszult van, ugy varrattam, a lenyeg, h egy vallfa beleferjen, mert azzal van felakasztva a gyerek szekrenyebe, az elulso zsebekbe papirzsepit, valtas gatyat, zoknit tettem.

Belulre kell a valtas ruha, polo, melegito, potharisnya, meleg nadrag, pulover. Erdemes nagyobb zsakot venni, h elferjetek benne, de elotte nezd meg, h mekkora hely all rendelkezesre. Van ahol egy szekreny ket gyereke, es telen a kabatok miatt nehez elferni.

2015. okt. 29. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:

A lányom 4 éves, ovis.

Sima, varrott zsákja van, klasszikus téglalap alakú. Sok kisebb szamóca van rajta, mert az a jele. Amit minden nap viszünk táska, az Minnie egeres, abba viszi a plüsst, abban hozza haza a rajzokat is. :)

Amit belinkeltél, az oviban még nem találkoztam, de aranyos nagyon :)

2015. okt. 29. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A masik kerdesre nem valaszoltam, ez bent marad. Jonni menni nem igazan kell taska, nalunk egy alvos plusst lehetett bevinni, es pentekenkent sajat jatekot, autot, babat.

Hazafele meg ugyis max rajzokat hozol haza, vagy ha baleset volt, a szennyezett ruhat.

2015. okt. 29. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez jó! De csak akkor vedd meg előre, ha már tudod mi lesz a jele! :)

Az mi kislányainké ilyesmi, jó nagy, nevük nincs rajta csak a jelük.

És valóban érdemes előtte lemérni a szekrényt!

2015. okt. 29. 14:34
 5/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Általában ezek egységes méretűek, de tényleg várd meg mi lesz a jele.

Amúgy az oviban nem tájékoztattak, hogy mi kell (zsák, ágynemű, benti cipő, esetleg pizsama? Ovinként eltérőek az igények.

Az ovis zsákban vannak az ottani cuccuk.

Nekem 2 gyerkőcöm ovis (egy ovi 2 épületben). Az egyiknél vállfa van a zsákban, a másiknál olyan kicsi (a vadi új) szekrény, hogy akasztót kértek a zsákra. Amúgy itt a végén bepolcozták a szekrényt, így jobban pakolható.

Van aki naponta cserél ruhát, én általában hétvégén viszem haza a benti cumót külön zacskóban. Ha esetleg koszos valami, v baleset történt, akkor hét közben is van csere. Min. 2 garnitúra benti cucc (fehérnemű 3-3db) legyen az oviban.

2015. okt. 29. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:

mit jelent a jővőre ,szeptember ? mert akkor még be sincs íratva gondolom ,és jelét sem tudod és azt sem mik az oviban a szokások ,nálunk egyen zsák van minden egyes ovis zsák egyforma mintáju szinü csak a jelek különböztetik meg őket .

amig semmit nem tudsz semmit ne is vegyél .

2015. okt. 29. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az a szokás,hogy egyen zsákjuk van.Az első szülői értekezleten kértek 1000 ft-ot,és varrattak egyforma zsákokat,amit hazahoztunk 3-év végén,amikor elballagtak a gyerekek.
2015. okt. 29. 17:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget. Január-februárban megy oviba a kisfiam. Be megyek majd mindenképp érdeklődni hogy mit kell vinni csak érdekelt ez az ovizsák kérdés. A jelét már tudjuk, áprilisban beiratkozáskor kiválaszhattuk.
2015. okt. 30. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!