Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit csináljak? Nem jövök ki a...

Mit csináljak? Nem jövök ki a gondozóval már gyomoridegem van.

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi!

Mindenbe a rosszat làtja és folyamatosan úgy érzem amit vàlaszolok figyelmen kívül hagyja mintha csak neki lenne igaza.

Ma pl arról győzködött hogy "büdös nyàlszagú" a gyerek plüsspàrnàja ( amihez direkt az ő kérésükre szoktattam mert amúgy önàllóan elalszik a gyerek..)mondtam hogy a napoban mostam ki és amúgyis kb 3 naponta mosom és vàltogatjuk a plüssöket, amit érez, az ecet, mert azzal öblítek. Plusz nem is veszi a gyerek a szàjàba, màr 2 éves nem is szokàsa csak pl a gyurmàt meg hasonlokat még megkóstol, de kabalàkat nem "eszik"de ezt màr nem is mondta mert határozott hangnemben közölte mégegyszer hogy "büdös nyàlszagú".és még örülhetek annak is hogy véletlen pont úgy alakult hogy most kivételesen nem màs szülők jelenlétében "olt le".

Nem birom idegekkel gyomorgörccsel viszem hozom a gyereket.

Legszívesebben kivenném de a gyermek érdeke viszont lehet azt nem diktàlja.

Legszívesebben sìrva fakadnék, most azt is erőltetem hogy nehogy megérezze a gyermek rajtam és nehogy rajta csapódjon le.

Mit tudtok javasolni?

2016. márc. 10. 16:10
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

És ugy hozzászokott az alvós holmira hogy hurcolhatom azt is. Itthon persze nincs rá szüksége.de bárhova megyünk vinni kell ezt vagy azt nostmàr szorongatni.

Remélem ez nem hat ki kesobbre hogy majd függő lesz az életben is ilyen "pótdolgoktól"

2016. márc. 18. 23:48
 42/42 anonim ***** válasza:

Túlreagálod, de alapvetően megértem. Amikor nekem mondják délutánonként, hogy folyik a gyerek orra, akkor n is sokszor ezt éreztem. De ha fogzik a gyerek, folyamatosan folyik az orra, akkor most egyáltalán ne menjen bölcsibe egy fél évig, mert folyik az orra? Ha ezzel otthon maradok, a munkahelyem is joggal akad ki.

A nyöszörgetnivaló plüss kérdését meg szerintem teljesen rosszul látod. Nem azért szoktatták rá, mert úrikedvük úgy tartja, hanem mert a gyereknek úgy könnyebb elviselni a te hiányodat. Van vele valami, ami ismerős, amit otthonról hoz. Nem fog ez semmilyen kárt okozni később.

2016. márc. 19. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!