Bölcsiben, a többi gondozóval is jól el vagy? Be mutatkoztál nekik, beszélgettek?
Hát összesen 4 gondozónő van, akivel a gyerekem érintkezik. Ebből 2 a másik csoportszobában van, tehát ténylegesen csak nagyon ritkán van náluk a lányom, csak ha a mi 2 gondozónőnk közül egyik sincs...de ilyen nemigen szokott lenni.
Külön nem mutatkoztam be, de mindig köszönök nekik, Karácsonyra vittem külön nekik egy közös bobont, és néha 1-1 kérdésem, kedves szavam van hozzájuk, de nem állok le velük dumálni, nem is igénylik, ennyi...
En szoktam par szot valltani veluk reggel amikor viszem a kisfiam mert ugye odajonnek koszonni meg megkerdezik, hogy minden rendben... Hetfon pl. meg szoktak kerdezni, hogy milyen volt a hetvege. Hat ilyenkor azert valtunk par szot. Ha pl. valami erdekeset csinaltunk delutan vagy hetvegen akkor a kisfiam mondogatja masnap reggel a gondozoknak amikor megerkezik igy errol is ejtunk par szot.
Mikor megyek a gyerek utan akkor is valtunk par szot: megette-e az ebedjet es uzsonajat, minden rendben volt-e vele? Ha rajzol vagy festett valamit akkor azt megmutatjak. Mielott szobatiszta lett volana a kisfiam arrol is sokat beszelgettunk.
Mikor beirattam a kisfiam a bolcsibe akkor termeszetesen hosszabban elbeszelgettunk mert ugye azert voltak kerdeseim meg persze a bolcsinek is. Tehat elultunk a bolcsi irodajaba es ott elbeszelgettunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!