Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit csináljak? Nem jövök ki a...

Mit csináljak? Nem jövök ki a gondozóval már gyomoridegem van.

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi!

Mindenbe a rosszat làtja és folyamatosan úgy érzem amit vàlaszolok figyelmen kívül hagyja mintha csak neki lenne igaza.

Ma pl arról győzködött hogy "büdös nyàlszagú" a gyerek plüsspàrnàja ( amihez direkt az ő kérésükre szoktattam mert amúgy önàllóan elalszik a gyerek..)mondtam hogy a napoban mostam ki és amúgyis kb 3 naponta mosom és vàltogatjuk a plüssöket, amit érez, az ecet, mert azzal öblítek. Plusz nem is veszi a gyerek a szàjàba, màr 2 éves nem is szokàsa csak pl a gyurmàt meg hasonlokat még megkóstol, de kabalàkat nem "eszik"de ezt màr nem is mondta mert határozott hangnemben közölte mégegyszer hogy "büdös nyàlszagú".és még örülhetek annak is hogy véletlen pont úgy alakult hogy most kivételesen nem màs szülők jelenlétében "olt le".

Nem birom idegekkel gyomorgörccsel viszem hozom a gyereket.

Legszívesebben kivenném de a gyermek érdeke viszont lehet azt nem diktàlja.

Legszívesebben sìrva fakadnék, most azt is erőltetem hogy nehogy megérezze a gyermek rajtam és nehogy rajta csapódjon le.

Mit tudtok javasolni?

2016. márc. 10. 16:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
52%
Sose értettem ezt az ecetes öblítést..
2016. márc. 10. 16:42
 12/42 A kérdező kommentje:

Domestos és egyéb fertőtlenítők helyett.

Vagy 2,5 évtől mehetnek màr oviba is. És most vannak beíratkozàsok.

Szerintetek...?

2016. márc. 10. 17:02
 13/42 anonim ***** válasza:
23%

Ne használj ecetet!

Dolgozol?

Senki nem tud vigyázni a gyerekre bölcsőde helyett?

Annyi kérdést kiírtál már, ti talán sosem szoktok be...

2016. márc. 10. 17:02
 14/42 anonim ***** válasza:
76%
De szerintem itt nem csak az ecettel van gond és nem hinném,hogy más öblítő megoldaná a problémát. Nem tudom a megoldást,mert pl ha beszélnél a vezetővel,sanszos hogy a gyerekkel is "gonoszkodna".
2016. márc. 10. 17:23
 15/42 anonim ***** válasza:
73%

Szarva közt a tőgyét fogta meg a legtöbb válaszoló az ecetes problémával. Nyilván ha ez nincs, akkor beleszól másba.

A piramist kell követni: először face-to-face megmondani neki, hogy beszéljen veled több tisztelettel, vegye jobban figyelembe a véleményed. Konstruktívnak kell lenni. Ajánld fel, hogy másik öblítőt használsz, igyekszel megoldást keresni a büdösnyálszag-problémára. Vagy bármi másra, amit ő felvetett. Akármennyire is nem tetszik, ha a gyerek már beszokott, szeret ott lenni, akkor a gyerek érdeke, hogy a szülő és a gondozók együttműködjenek. Ha nem teszed, a gyerekednek ártasz.

Aztán ha a jó szó nem vezet előbbre, akkor még mindig mehetsz a vezetőhöz, és beszélhet ő a gondozónővel vagy áttehetik a gyereket másik csoportba. Ha ez sem megoldás, akkor viheted másik bölcsibe. De alapvetően ennek nem kellene eddig eszkalálódnia.

Szerintem korai még oviba vinni, de az egy külön téma, ahhoz sok mindent nem tudunk.

2016. márc. 10. 17:41
 16/42 anonim ***** válasza:
52%

Miért lettek lepontozva azok, akik nem büdös ecettel, hanem jó illatú öblítővel öblítenek????????????????

Én sem öblítenék ecettel, már elnézést..

2016. márc. 10. 18:19
 17/42 anonim ***** válasza:
39%
Azért az ecetre tér ki mindenki, mert ezt írta le a kérdező. Budos, ergo használjon öblítőt. Mégis mi mást lehetne erre válaszolni? Ha nem ír mást, nem lehet. Ennyi miatt még hó nagy marhaság a bölcsőde vezetőhoz menni.
2016. márc. 10. 18:30
 18/42 A kérdező kommentje:

Holnap nem viszek be plüsst.

Mivel vagy 3 napig szàradnak..

Örültem, hogy végre a kedvence megszàradt és viheti, erre le "büdös nyàlszagúzzàk".

Így is csak akadàlyozzák az önálló elalvásban, amit viszont làtok a gyereken itthon.

Majd hétvégén nyugodt fejjel àtgondolom az egészet. Mert màr azon is forrongok hogy azert mert gondozo, azért kellene ugy mosnom, ahogy ő mondja?

2016. márc. 10. 19:19
 19/42 A kérdező kommentje:
Abba meg bele se merek gondolni hogy minden ott dolgozonak ezt hìreszteli akkor rolam, h büdös nyàlszagu plüsst adok a gyerekemnek, mert gondolom napközben nem magàban jegyezte meg...
2016. márc. 10. 19:22
 20/42 A kérdező kommentje:
Vagy ràvarrom a plüssre hogy ecetszagú és tiszta és nem "büdös nyàlaszagu".
2016. márc. 10. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!