Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit csináljak? Nem jövök ki a...

Mit csináljak? Nem jövök ki a gondozóval már gyomoridegem van.

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi!

Mindenbe a rosszat làtja és folyamatosan úgy érzem amit vàlaszolok figyelmen kívül hagyja mintha csak neki lenne igaza.

Ma pl arról győzködött hogy "büdös nyàlszagú" a gyerek plüsspàrnàja ( amihez direkt az ő kérésükre szoktattam mert amúgy önàllóan elalszik a gyerek..)mondtam hogy a napoban mostam ki és amúgyis kb 3 naponta mosom és vàltogatjuk a plüssöket, amit érez, az ecet, mert azzal öblítek. Plusz nem is veszi a gyerek a szàjàba, màr 2 éves nem is szokàsa csak pl a gyurmàt meg hasonlokat még megkóstol, de kabalàkat nem "eszik"de ezt màr nem is mondta mert határozott hangnemben közölte mégegyszer hogy "büdös nyàlszagú".és még örülhetek annak is hogy véletlen pont úgy alakult hogy most kivételesen nem màs szülők jelenlétében "olt le".

Nem birom idegekkel gyomorgörccsel viszem hozom a gyereket.

Legszívesebben kivenném de a gyermek érdeke viszont lehet azt nem diktàlja.

Legszívesebben sìrva fakadnék, most azt is erőltetem hogy nehogy megérezze a gyermek rajtam és nehogy rajta csapódjon le.

Mit tudtok javasolni?

2016. márc. 10. 16:10
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Kb mindennap kapni ilyeneket, már felőröl.

Már örülök, ha nem találkozom vele.

Múltkor a csoportszoba ajtóból akart visszafordítani mert a szokàsos "jelentésnél"említettem, hogy éjszaka köhögòs volt a gyermek, de mivel nincs láza, az orvos szerint nem indokolt hiányozni, erre ő meg magyarázza hogy de nyugodtan otthon tarhatom még attól..(vegyek ki szabit..)

Igen, tudom hogy apróságoknak tűnnek, csak már kb betelt velük a pohár.

2016. márc. 11. 10:27
 32/42 A kérdező kommentje:
Szóval nem csupán javasolta hogy vigyem haza, hanem "erőszakosan"többször említve, határozott hangon majdnem hogy ki akarta csukni a csoportszobából a gyereket
2016. márc. 11. 10:32
 33/42 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg túl érzékeny vagy. Pl.: te adtál már 3 body-t egyszerre a gyerekre, csak tudnám, hogy jutott eszedbe. Tarts egy kis önvizsgálatot, hogy egyszerű eset vagy-e...
2016. márc. 11. 10:36
 34/42 A kérdező kommentje:

Önvizsgàlat?

Érdekes, hogy a màsik gondozó soha nem kötözködik ès csak olyan èszrevételeket tesz, ami őket érinti, pl vigyek másik cipőt, vagy ha tudom, javítsan, mert a mostanit elengedi a tépőzár. Az ilyen észrevételeket csak megköszönni tudom.

De az hogy abba szólnak bele hogy mosok és ilyen szöveggel amit számtalanszor idéztem, és bármi ami bölcsödén kívül érint, sértve, az nekem màr sok.

Szerintem egy anyuka sem örülne, ha folyamatosan reckíroztatjàk.

2016. márc. 11. 11:36
 35/42 A kérdező kommentje:

És pl másik gondozó, de az igazgató is a gyerek érdekét nézi, hogy nem tenne jót ha hol viszem, hol nem, de a fent említett dolgozo meg hazakuldözgetne.

Mit érezhetett volna a gyerek is, hogy átöltöztetem indul a csoportszobába, erre fognám, hogy vissza az egész..

2016. márc. 11. 11:40
 36/42 A kérdező kommentje:
Du megbeszéltük, elnézést kért többször is, mondta, hogy nem akart megbàntani és nyugodtan mondjam ha van valami, hogy megtudjuk beszélni.
2016. márc. 11. 18:36
 37/42 anonim ***** válasza:
Neki mondd, ha valami bajod van vele, ne a másik gondozónőnek. Legalább te legyél korrekt.
2016. márc. 11. 20:19
 38/42 A kérdező kommentje:
Egyiküknek se akartam mondani.
2016. márc. 11. 22:42
 39/42 anonim ***** válasza:

Hát szerintem picit túlérzékeny vagy...saját magadnak tennél jót (meg főleg később a gyerekednek), ha kicsit gördülékenyebben gondolkodnál és lazábban kezelnéd a helyzeteket.

Azért szerintem nem kell külön fertőtleníteni valamit, ha a gyerek bölcsibe viszi. Ha "zöld gondolkodás" miatt használsz ecetet, akkor esetleg próbáld ki a mosóparfümöt, pár csepp kell csak, nem terheli úgy a környezetet, mint egy sima öblítő és isteni illatokban lehet kapni.

Ha szerinted a gyereknek nincs szüksége alvós holmira, nyisd ki a szád és mondd meg. Én úgy vettem észre, hogy egy 2 éves már jelzi, ha kell neki valami aludni.

Ha a gyerek köhög éjszaka, de orvos szerint mehet bölcsibe, akkor minek kell egyáltalán "jelentést tenni" a gondozónak? Ha a gyerek meg nem csak éjszaka, hanem nappal is erősen köhög, akkor azért elgondolkodnék az otthon tartáson és visszavinném a dokihoz.

2016. márc. 18. 21:58
 40/42 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok túlérzékeny, egy most végző gondozóról van szó, nulla tapasztalattal.

Aki kioktatja a szülőket es megmondja a frankot. Es csak neki lehet igaza, mert ha válaszol az ember, akkor hangosabban ismétli önmagát.

A fenti téma elcsitult, de a levegő puskaporos maradt. Nem bírom a szàjhúzásait, komor tekintetet, ezt a szigort, amivel osztja az észt.

Úgy mondja, hogy folyik a gyerek orra, mintha erről is én tehetnék, és hogy merészeltem bevinni, nem e haza vinném mégis, joformàn kimondatlanul is ott van...

2016. márc. 18. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!