Kikészít a kisbabám, gyomoridegem van, mi ez az egész?
Kicsit térj magadhoz, nem vele van a baj, hanem veled.
Az én fiam se szeretett napközben aludni, aztán egyszer kipróbáltam, hogy mellettem aludt el és meg se mozdult két órán keresztül.
Próbálj programokat keresni, kicsit kikapcsolódni. Ha nyűgös, kösd fel a hátadra. Egyébként mi fontosabb, mint a gyermekeddel foglalkozni? Én kb. minden házimunkát akkor csinálok, mikor a férjem babázik. Mégis van étel az asztalon, és nem szemétdombon lakunk.
Nemsokára jön a jóidő, neked is jót fog tenni a napi két séta, meg Neki is!
nekem is ennyi idős a babám. jönnek a fogai és most tér át a nap egyszeri alvásra. nálunk is vannak nehezebb napok, főleg hogy van egy két évesem is. nálam is vannak napok mikor azt várom apa mikor jön már haza :) ne idegeskedj mert azt a pici is megéri és Ő is ingerültebb lesz. énekelj neki nekem attól mindig megnyugszik. ha lerakom a földre csak akkor van meg ha mellett ülök én is. szerintem ebben a korban túl sok minden van nekik amit tanulnak (kúszás, mászás, felállás, ülés) és akkor még az időjárás is.. szóval inkább sajnáld meg és babusgasd hisz vissza fogod még sírni ezt az időt is :)
kitartás :D
Ne légy feszült, Te magad írod, hogy annyira feszült vagy, hogy el sem tudod mondani! Ezt a picur is sajnos nagyon-nagyon megérzi! Hidd el, ő látja, hogy téged idegesít a jelenléte a nyöszörgése! Ilyenkor ne feszkózz, hanem nyugtasd meg! Vidd magaddal a lakásba, pihenőszék, hinta, hordozó, etetőszék, járóka, utazóágy vagy mindegy, amitek van!
Én is ugyanezt megtapasztaltam! Volt egy nagyon feszült időszakom, olyankor a gyerekeim is azok voltak, a kicsi nyűglődött a nagy hisztizett folyton, egy ördögi kör volt, azt hittem szétrobbanok, Aztán erőt vettem magamon, változtattam és láss csodát, kiegyensúlyozott gyermekeim lettek, ha nyűgösek, hisztisek is, azért teszik mert bajuk van, éhese, fáradtak, fáj valami.
Amúgy meg beszéld meg a férjeddel, heti 1x menj el lazítani, barátnőzni, sportolni, bármit, hogy kikerülj a malomkerékből. Nyugodt és elégedett anyukának nyugodt és elégedett baba a jutalma!
Nálam a nagy 2 éves, a pici 6 hónapos és úgy néz ki újra várandós vagyok, hát mit csinálnál az én helyemben ha már egy gyerkőctől így kivagy?
Én megértem a kérdezőt, nekem 6 hónapos a fiam, de idegileg kivagyok már én is. Éjfélnél hamarabb nem alszik, ordít szinte egész este, bármit csinálunk vele..
Reggel fél 6-kor már ébren van, etetem, visszaalszik.. Délelőtt 10-től 4-ig nem alszik semmit, sokat nyűgösködik, sír..
4-től fél órát alszik, sír,sír,sír. Már 2 hónapja megy ez nálunk, hulla vagyok a kevés alvástól, sok sétától (minden nap 1,5ó min.) cipeléstől, mert mindíg ölbe van.(akkor is sír..) A környezetemben élő gyerekes családok mind azt mondják ilyen gyereket még nem láttak, mindíg sír, ok nélkül.. Hogy lesz-e jobb, könnyebb? Tuti nem..
Egy ilyen kicsi még nem tud hisztizni. A dackorszak még sokkal durvább lesz. Tényleg szedd össze magad, menjetek társaságba, ringatóra, foglalkozásokra, mert ez a helyzet egyikőtöknek se jó.
Ajánlom még a magnebéhatot egy jó adag kalciummal, és omega 3-at is, jót fog tenni.
És persze foglalkozz magaddal (fodrász, kozmetikus, stb.).
A lepontozóknak gratulálok, ismét bejött a "szólj igazat, betörik a fejed" mondás :D
1.
És gyereknevelési kudarcról ne beszélj, minden babának van ilyen korszaka, úgy hívják, hogy szeparációs distressz.
A házadra én se ajánlom, hogy felkösd, ahogy az értelmes hatvanszázalékos ajánlotta :D :D
Na befejeztem :)
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!