5hónapos kislányom egész nap csak sír! Mit tehetnék ez ellen? Bővebben lent!
Nálunk is ez volt, nekünk kiderült hogy refluxos azért volt ennyire sírós..
Én beutalót kértem a klinikára és mondtam h vizsgálják ki mert éjjel-nappal sír...
Napirenddel hogy álltok? Nagyon sok függ attól, hogy milyen sorrendben történnek az események, ettől biztonságban érzik magukat! Nálunk ha borult a napirend, mindig nyűgösebb volt! Tehát én ezt próbálnám rendbe tenni (ha nincs rend).
Vagy lehet, hogy a hasa fáj! Mi ezt is "megnyertük"! Úgy tudtam segíteni, hogy egyáltalán nem ittam tejet, nem ettem tejterméket! Tejet azóta sem iszok, mert még szoptatok és ha esetleg belekortyoltam, hogy van e változás, irtózatos sírás volt a szoptatások után! tejterméket eszek már, az nem zavarja! Amúgy én is a kezembe szoktattam sajnos, viszont csináltam olyat, (hogy legalább reggel legyen időm egy kávéra meg magamra, apának kaját tenni), hogy felkelés után beleszoktattam a járókába! Pár napig ott voltam mellette játszottam vele, mondókáztam, mutogattam neki játékokat, majd fokozatosan egyedül hagytam! ( Persze látott, mert kicsi a lakás) Eljutottunk addig, hogy 40-50 percet eljátszott egyedül. Amúgy Wcre én is vittem magammal, meg ha mosást indítottam el. Ebből olyan rituálé lett, hogy ma (11 hós) már imádja a mosógépet, mászik utánam, pakolja a ruhákat, feláll a gépnél lesi, segít kiszedni a ruhákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!