Mit csináljak? Nem jövök ki a gondozóval már gyomoridegem van.
Segítsetek légyszi!
Mindenbe a rosszat làtja és folyamatosan úgy érzem amit vàlaszolok figyelmen kívül hagyja mintha csak neki lenne igaza.
Ma pl arról győzködött hogy "büdös nyàlszagú" a gyerek plüsspàrnàja ( amihez direkt az ő kérésükre szoktattam mert amúgy önàllóan elalszik a gyerek..)mondtam hogy a napoban mostam ki és amúgyis kb 3 naponta mosom és vàltogatjuk a plüssöket, amit érez, az ecet, mert azzal öblítek. Plusz nem is veszi a gyerek a szàjàba, màr 2 éves nem is szokàsa csak pl a gyurmàt meg hasonlokat még megkóstol, de kabalàkat nem "eszik"de ezt màr nem is mondta mert határozott hangnemben közölte mégegyszer hogy "büdös nyàlszagú".és még örülhetek annak is hogy véletlen pont úgy alakult hogy most kivételesen nem màs szülők jelenlétében "olt le".
Nem birom idegekkel gyomorgörccsel viszem hozom a gyereket.
Legszívesebben kivenném de a gyermek érdeke viszont lehet azt nem diktàlja.
Legszívesebben sìrva fakadnék, most azt is erőltetem hogy nehogy megérezze a gyermek rajtam és nehogy rajta csapódjon le.
Mit tudtok javasolni?
Én almaecetet használok öblítésre, de nem fertőtlenítés miatt. Arra nátriumperkarbonátot. Próbáld ki, nincs szaga.
A többit leírták előttem.
Ecet??? Az tényleg büdös...
Miért kell úgy viselkedni,mintha a kőkorban élnétek?? Van mosógép,vannak jó mosó- és öblítőszerek,használd azt! Ecet?? Te jó ég!
És igen,ebbe kötök bele,mert még eletemben nem hallottam,hogy valaki ecettel öblít.
Tegyél próbát! Mosd ki öblítővel,ha másba köt bele,akkor veled van baja! Ennyi!
Nem kell gyomoridegelni,meg drámázni.
Nem értem miért kell plüss a bölcsibe, nálunk be sem vihetik, miért száradnak 3 napig, és miért kell öblíteni egyáltalán a plüsst
egy időbe én is használtam ecetet, mikor ilyen moso dios, kecsketej szappanos korszakom volt, de az ecet szagát NEM lehetett érezni...
Mennyi ecetet használsz egy mosáshoz?
Màr írtam hogy fertőtlenítès miatt használom.
Mivel bölcsibe hordja.
Es csak ugy lehet érezni ha jo mélyen belebujik az ember szagolni.
Nagyon enyhén érződik csak.
De igen, ha nem ez lenne a baja, beleköt màsba.
Pl szerinte vastagon öltöztetem a gyereket, amikor viszem haza.(valszeg a téli kabát miatt gondolhatta)
Erre meg mondtam, hogy mivel babakocsiban ül, nem mozog, ìgy hamarabb áthűlne.
Nem mondtam, de ha pl mi is ücsörögnènk pl egy padon, mindjàrt màshogy hatna a napsütéses időjárás.
Ma a másik gondozó jött ki, kérdezte mi baj, nemigen akartam mondani, de bíztatott, h bármi van meg kell beszélni és így említettem hogy rosszul esett, hogy büdös nyálszagúzzák a gyermekem plüssét mert ecettel öblítem és mivel alvásban úgy sem segít, szépen leszoktatom róla és akkor ebből már nem lesz gond. És kértem, hogy napközben ne emlegessèk a gyermeknek, hogy ne tegyünk a hiányérzetére. Reggel vele pakoltattam be a mosógépbe a plüssöket, hogy lássa, mennek "pancsizni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!