Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ti hogyan oldjatok meg azt,...

Ti hogyan oldjatok meg azt, hogy du3-ra odaerjetek a gyerekert?

Figyelt kérdés

Tortenet a kovetkezo, ami miatt kerdem:

Napi 8 ora an dolgozom (5/2), fixen. Nem vagyok muszakos. 6oras munkakor nalunk (pizitcioba) szoba se johet, de nem is lennek 6 oras!

7:40-16:00-ig dolgozom, ebben benne van a 20 perc ebedidom is.ha nem vennem ki, akkor is beleszamolja a rendszer, tehat azzal "trukkozni" nem tudok.

A masodik gyerkocommel kezdtuk ma el a bolcsit, ahol mar repesgettek, hogy "jo lenne, ha...", stb,stb,stb.

Nem tudok odaerni 3-ra, ha 4-ig dolgozom es leghamarabb is fel 5-re erek oda.

Ugyan ebbe a keruletbe, csak masik bolcsibe jart a nagyobbik lanyom. Az egy katasztrofa volt. Ott se tudtam megoldani, hallgattam fel evig, hogy milyen szivtelen vagyok, stb...

Utana megszuletett a teso es onnantol ugyebar nem dolgoztam. Szules napjan is meg bent voltam a m.helyemen.

Nem poenbol irattam be egyik gyerekem se. Nyilvan, ha tehetnem, akkor nem jart volna a nagy se, es most a kicsi sem. De nem tehetem, jarniuk kell.

Junius ota dolgozom ujra, addig a nagyszulok segitettek.

Viszont, ez kilove most mar. Mivel az egyik tobb szaz km-re lakik es csak az en ket szememert nem koltozik fel a ferje es beteg edesanyja mellol, hogy elhozza az unokat mindennap 3-kor, a masik meg mutet utan vallalta be a lanyokat nyaron, amig regeneralodott (2het). Most mar dolgozik o is.

Otlet?

Babysitter kizarva, nem tudnam kifizetni a havi 80-100ezret.

Egyebkent a nagyobbik ovijat abszolut nem zavarja, hogy fel5-5 korul megyunk erte.

A napi10 ora maximumot rgyik se lepi at.

2015. szept. 1. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

16!

Nem tudom honnan szedted. Itt nálunk az egész városban csak munkaidő végén mehetnek el a gondozonők, akár van gyerek, akár nincs.

18!

Nem írtam, hogy mondjon fel és azt se, hogy ne hagyja itt a gyereket. Próbáltam volna fekvilagositani, hogy nem azért kellene megprobalni korábban elvinni a gyereket, hogy a gondozonőnek jó legyen.

Apuka se vinni, se hozni nem tudja?

2015. szept. 1. 15:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nálatok nem mehetnek haza a gondozónők, egyáltalán nem jelenti azt, hogy máshol sem! Mert bizony sok helyen, meg hazamehetnek. Pl a mi bölcsinkben is. Meg a barátnőm bölcsijében is, aki gondozónő.
2015. szept. 1. 15:56
 23/26 anonim ***** válasza:

"Törvény szerint a napi 10 órát nem lépheti túl a gyerek bent maradása."

ezt rosszul tudod, már eltörölték :) talán 2 éve, azt már nem tudom, de NINCS ILYEN TÖRVÉNY!

viszont olyan van, hogy a nyitvatartás időben köteles ellátni a gyereket.

ha újra próbálkozik akkor mond, hogy igen, igen, nagyon sajnálod, neked se jó...

nem vedd fel, ne foglalkozz vele, nyilván nem otthon vakarózol, szóval nem is értem miért próbálkozik egyáltalán :)

én is gondozónő vagyok, én is addig vagyok míg van gyerek (ha korán elviszik akkor elméletileg mehetek én is, gyakorlatilag még nem volt ilyen), aztán megyek az enyémért. tehát ő az utolsó, de soha senki nem szólt, hogy menjek előbb, nem is tudnék

2015. szept. 1. 17:03
 24/26 anonim ***** válasza:
óvónő vagyok-ott is van,hogy az épp" 3éves bent van 7 től 5ig.mi sem szoktunk szólni-nem is tehetjük,bár ahol az anyuka pl gyes-en van,ott azért megtehetné,hogy előbb jön.de egy dolgozó anyuka esetén???ma már az ember örül,ha van munkája.haza elöbb nem mehetünk,és ha a gyermeked jól érzi magát bent,akkor ne foglakozz ilyenekkel.amikor az udvaron vannak-gondolom haza sem akar menni.amikor a kisfiam járt bölcsibe,még szóltak is,hogy ne jöjjünk olyan korán,játssza csak ki magát.babysitter? hát akkor az a pénz,ami pluszban jön,az erre menne el.esetleg egy öreg néni,szomszéd,aki fillérekért elvállalja?(ha neked ez annyira rossz)-bár én nem foglakoznék vele,vegyék tudomásul,hogy dolgozol,ki pedig nem tehetnek iylen indokkal kicsit,hogy későn jönnek érte
2015. szept. 2. 13:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Sehogy.Örül az ember ha van munkája,és akkor érek a gyerekért mikor lejár a munkaidőm,és oda érek.Ezt nagyon határozottan meg kell bent mondani.
2015. szept. 4. 06:54
 26/26 anonim válasza:
én úgy értelmezem ezt a problémát, hogy a beszoktatás utolsó hetében mondtad, hogy csütörtöki és pénteki napon mennél érte fél5re mint szoktál nem? És azért mondta azt a gondozónő, hogy inkább 3 legyen mert a fokozatosság elvén alapul az egész beszoktatás. a második héten keddi napon alszik ott a gyerek először, vagyis akkor se biztos hogy alszik, mert csak ágyat mutatnak. így abban az esetben, ha a gyerek nem alszik, mert esetleg sír és te fél5re mész érte az neki nagyon rossz..persze ha dolgozol akkor márcsak fél5kortudsz menni, de előtte pénteken mondjuk 4-negyed5 lenne az ideális. remélem érthetően írtam le :)
2015. szept. 14. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!