Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok így bezsongva...

Miért vagyok így bezsongva még egy gyerekért, amikor tudom, hogy még nem lehet?

Figyelt kérdés
Már van kettő,nagyon szeretem őket, a pici elmúlt 1 éves, anyagiak miatt nem lehetne most 3.,de csak ez jár a fejemben és már kivagyok magamtól...
2014. jan. 26. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a már meglevő gyerekeiddel, rájuk koncentrálj...
2014. jan. 26. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan éreznek ilyet.nekem is vannak ilyen időszakaim amikor mindennél jobban vágyom egy 2. babára ki persze kislány,nézegetem a weboldalakon összeállítok egy vásárlási listát,és közben azért tudatosítom magamban,hogy még nincs itt az ideje.(3 éves a fiam úgy év végéig még várnunk kéne az anyagiak miatt is)
2014. jan. 26. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom miert zsongasz :)

De ha belegondolsz, hogy meg egy gyerek mit okoz hosszu es rovidtavon is anYagilag annyira csak nem lesz vonzo...

Mikor a gyerekek egy szelet csokit kernek a boltba Te meg ha megveszed akkor a hovegi kenyerpenz nem lesz meg esetleg!

Csak nem vagytok ilyen szegenyek, de haa meg egy gyereket vallalsz barmi megeshet! Es akkor meg nem volt beteg egyik se... Stb...

Ebben az anyagi vilagban 2 gyerek hianytalan felnevelese is hatalmas feladat! Hat meg ha 3-4-5... Oda mar rengeteget kell keresni havonta

2014. jan. 26. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Megértelek!Én is így voltam,éreztem.Aztán jött a neheze.Edzések,suli,munka....De mégis hiányzott még egy kicsi.Sokszor álmodtam,hogy babát várok.Sok év után elhatároztuk,hogy jöhet a harmadik.Nem jött.Aztán kicsúsztam a magamnak felállított határidőből és hoppá terhes lettem.Most van 2 dolgozó és egy ovis gyerekem.
2014. jan. 26. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 4. és visszanézve csinálnád másképp?Persze,gondolom nagyon örülsz a késői 3. babának,de ha tehetnéd,így utólag,akkor korábban bevállaltad volna?
2014. jan. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!