Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Anyukák, hogyan oldottátok...

Anyukák, hogyan oldottátok meg ezt?

Figyelt kérdés

Azok válaszára/tanácsára lennék kíváncsi akik senkire nem tudtak számítani csak a párjukra.

A helyzet a következő:Anyuka,apuka 2,5 éves gyerkőc.

A lányunkat bölcsibe kell adnom jövő hónaptól.Vissza kell mennem dolgozni.

Csak akkor vinnénk be amikor dolgozok.Na most a munkaidőm 6-6ig vagy 7-7ig szól.

Senkire nem tudom rábízni a gyereket,nincs senki a közelben távolban aki tudna rá vigyázni ezért kell a CSANA.

A párom kijelentette h nem fogja tudni mindig vinni a gyereket bölcsibe,amikor én dolgozok,oldjam meg.De én nem tudok sem később menni sem hamarabb eljönni a munkából ezért.Mit csináljak ,már teljesen kétségbe esek,hogy akkor hogyan oldjam meg.Neki beleférne az idejébe mert 8-5ig dolgozik.De ő szerinte nem fogja tudni megoldani.Ti mit csináltatok vagy csináltok ilyen helyzetben?

Egyértelmű ha beteg akkor maradok vele táppénzen.

2015. márc. 11. 08:40
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz olvasni, hogy ilyen emberek vannak... Biztosan megtalálod majd valaki mással az igaz szeretetet, gondoskodást, törődést ami ALAP egy házasságban... Hagyd el a mostani férjed, kezdj új életet... Tudom ez iszonyú nehéz, főleg könnyű mondania egy vadidegennek, de én nem tűrném, ha velem így viselkedne a férjem... Sőt el sem tudom képzelni, nagyon sajnállak, és remélem sikerül rendbe hozni az életed, a pici a legfontosabb, Ő adjon erőt neked, és majd minden rendbe jön idővel. Amúgy próbálhatsz babysittert is, fix pénzért, és akkor a gyerkőc otthon van, saját környezetben abban a heti 3 napban, de a babysitter is ha jól olvastam csak a férjed nélkül lehetséges, hagyd el, ahogy olvastam csak tönkretesz téged :( Írj, hogy azóta mi történt, szurkolok Neked!
2015. ápr. 11. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!