Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Anyukák, hogyan oldottátok...

Anyukák, hogyan oldottátok meg ezt?

Figyelt kérdés

Azok válaszára/tanácsára lennék kíváncsi akik senkire nem tudtak számítani csak a párjukra.

A helyzet a következő:Anyuka,apuka 2,5 éves gyerkőc.

A lányunkat bölcsibe kell adnom jövő hónaptól.Vissza kell mennem dolgozni.

Csak akkor vinnénk be amikor dolgozok.Na most a munkaidőm 6-6ig vagy 7-7ig szól.

Senkire nem tudom rábízni a gyereket,nincs senki a közelben távolban aki tudna rá vigyázni ezért kell a CSANA.

A párom kijelentette h nem fogja tudni mindig vinni a gyereket bölcsibe,amikor én dolgozok,oldjam meg.De én nem tudok sem később menni sem hamarabb eljönni a munkából ezért.Mit csináljak ,már teljesen kétségbe esek,hogy akkor hogyan oldjam meg.Neki beleférne az idejébe mert 8-5ig dolgozik.De ő szerinte nem fogja tudni megoldani.Ti mit csináltatok vagy csináltok ilyen helyzetben?

Egyértelmű ha beteg akkor maradok vele táppénzen.

2015. márc. 11. 08:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, látszik a kommentedből, hogy a családra nem számíthattok, ergo ketten kell összefognotok! Igenis a férjed kapja össze már magát! A gyerek kettőtöké. Így a velejáró munka és gond is.
2015. márc. 11. 09:20
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de egyre durvábbakat írsz. Heti 3 nap nem képes a saját apja arra, hogy bevigye a gyereket meg délután elhozza? És legfőképp ilyen indokkal? Nagyon szomorú, komolyan, hogy ilyen férfiak vannak és minden következmény nélkül megcsinálhatják ezt.
2015. márc. 11. 09:22
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

ebben az esetben én mondanám neki h csomagoljon és szevasztavasz

a gyereket együtt vállaltátok akkor neki is kötelessége a nevelésben részt venni és a gyerek körüli dolgokat intézni

2015. márc. 11. 09:23
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Heti 3 nap vinni és elhozni?!

Ezek szerint a fennmaradó 4 napon te gondoskodsz a kislányról.

Így oldanám meg: Kedves férjem és a KÖZÖS gyerekünk apja! Ha neked ez a 3 nap nem fér bele, akkor lehet csomagolni.

2015. márc. 11. 09:24
 15/41 A kérdező kommentje:

ismerem annyira,hogy pár hét után közli velem hogy befejezte oldjam meg.És nem fogja szó nélkül hagyni.Tényleg nagyon tanácstalan vagyok ,és nagyon elkeseredett.De nagyon köszönöm nektek a tanácsokat!

Oké,hogy munkát keresek másikat,de ha nem 12 órában dolgozok akkor meg napi 8 óra és akkor is elkell helyeznem valahová a lányt ,és több lesz a bölcsi pénz is,így számára ez sem járható út.

2015. márc. 11. 09:28
 16/41 anonim ***** válasza:
És ha 2 hetente beteg lesz a gyerek?
2015. márc. 11. 09:29
 17/41 anonim ***** válasza:
97%
A férjed semmi másnak nem tart mint tárgynak téged és a gyereket sem szereti, hagyd el amíg nem késő. Nálunk a gyerekek legalább feléért apuka megy. De ha nem így lenbe is mindegy lenne.
2015. márc. 11. 09:29
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

A párod azt mondta, kérdezz meg más anyukákat, hogyan oldják meg. Kérlek, mondd meg neki, hogy én mint másik anyuka, úgy oldom meg, hogy amikor én nem tudom vinni a gyereket, akkor apuka szó nélkül elviszi!

Bocs, hogy ezt írom, de gonosz a párod, ha így áll hozzá!

Férjemnél fel sem merült, hogy ne segítene, ha van ideje, főleg, ha én később érek haza vagy előbb indulok munkába.

Itt szerintem nem tehetsz mást, mint tényként közlöd, hogy neki kell segítenie.

Hihetetlen milyen emberek vannak, sajnállak, hogy pont egy ilyen embert találtál. :(

2015. márc. 11. 09:32
 19/41 A kérdező kommentje:
Nem volna több 3-nál,mert ugye hétvégén 1-2 napot vagy mindkettőn dolgozok,de azt azért nem írtam mert akkor ő itthon van tud rá felügyelni.Érdekes egy ember azt meg kell hagyni.De ha csomagolásra kerül sor én nekem kell menni úgyis,mivel ő 1:nem fog,2:akkor végképp nemtudnám megoldani ha egyedül maradnák a gyerekkel.
2015. márc. 11. 09:33
 20/41 anonim ***** válasza:
Ha egyedül lennél, az más, akkor nyilván nem számíthatnál rá. Na de nem vagy egyedül, van FÉRJED!
2015. márc. 11. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!