Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Menjen bölcsibe vagy őrüljünk...

Menjen bölcsibe vagy őrüljünk meg itthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok mit tehetnék annak érdekében hogy a kislányom jobban érezze magát. Én már terhesség eleje óta itthon voltam táppénzen, a kislányom pedig 16.hónapos. Tehát 2 éve itthon vagyok, és mostanában kezdek megőrülni. Kislányom eléggé aktív, szeszélyes, egyik pillanatban örül, másikban sír. Van hogy hetekig sírós, és enni is alig akar, dobálja magát a földön, újat nem akar tanulni tőlem, nem akar pohárból inni, önállóan enni. Ha társaságban vagyunk, azt szereti a legjobban, ilyenkor mintha kicserélnék. Néha előfordult hogy nagyszülőknél hagytuk, és semmi probléma nem olt vele, aludt evett, kész. Nem hiányolt minket szülőket. Azt látom rajta, és érezteti is velünk hogy szeret, de ő annyira társaság szerető kisemberke, hogy én mostanában arra gondolok, talán kevés vagyok itthon neki. Társaságba járunk, itthon pedig mindig van valami, de szerintem már unja a megszokott dolgainkat. Szerintetek a kislányom jól érezné magát a bölcsiben, érett-e rá? Nekünk már az is jó lenne ha heti 2-3 napot beadhatnám vhová, de nem tudom van-e ilyen hely? Hátha jó lenne mindkettőnknek ez a megoldás. Én sem golyózok be, ő pedig társaságban lenne. Kecskeméten lakunk.
2014. nov. 11. 12:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :)
2014. nov. 11. 20:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Egy dologgalszamolj, habolcsibe, csana.ba adod: a kozosen utana toltott idoben TELJESEN rad lesz kattanva es ketszer olyan elviselhetetlen lesz. Mondjuk ha ra tudsz pihenni napkozben, oke.... ne a profeta szoljon belolem, sok sikert! :-))
2014. nov. 18. 22:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Na hogy érzi magát a kislányod?
2014. nov. 18. 22:59
 24/24 A kérdező kommentje:
Voltunk tegnap már egy fél napot, és tetszett neki. Holnap viszem még :) Jövő héten pedig már egyedül lesz.
2014. nov. 19. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!