Menjen bölcsibe vagy őrüljünk meg itthon?
Miért nem írod azt, hogy bölcsibe adom a 16 hósomat, nagyon ciki mások előtt?
A kérdésed alapján nem bírsz vele, unod is magad rendesen, és heti 2-3 napra le akarod passzolni. Szerintem tedd, még mindig jobb neki, mint egy olyan anya mellett otthon, aki úgy érzi, megőrül tőle.
Hasonló korú lányomnál jó megoldásnak bizonyult a "babajelnyelv" tanulása. Beszélni még csak pár szót tud, jobban megértem, ha mutatja a jelét. Tudja így mondani,hha éhes, szomjas, peluscsere kell, fázik v aludni akar. Jóval kevesebb így a hiszti, mert egyből megértem mit akar. Nem lesz ideges attól,h nem bírja magát kifejezni.
Meg jó időeltöltés, hogy nézegetjük a mesekönyveket és tanulgatjuk az állatok jelét, már tud 10-15 állatot mondani. Próbáld ki, csak pár alapszót taníts meg neki, ha nincs a jelekre ötleted, innen nézhetsz:
www.hallatlan.hu
Meg mindenképp növeld a szabad levegőn töltött időt/mozgást, nekem is kb. ekkora és eléggé megnőtt a mozgásigénye. Ha játszótérhez túl nedves az idő, akkor is lehet motorozni, aszfaltkrétázni, labdázni, messzebbi boltba gyalogolni stb...
Én bölcsibe semmiképp sem adnám, főleg ha amúgy van lehetőségem otthon maradni.
Heti 2-3 délelőttre esetleg magánbölcsi vagy családi napközi jöhet szóba.
Utolsó aranyos vagy köszi :) Te megérted amit írok :)
Nem akarnék én megszabadulni Tőle, de én szerintem un engem. Ezt onnan is vágom hogy a szüleimnél hagytam kb. 2-3 órára, és siettem vissza hozzá, de addigra aludt. Azt gondoltam ordítva fog várni. Itthon vannak azért jobb napjaink is, de többségben sajnos kiborító. Nem lehet vele játszani, csak futkos és elesik, és ordít. Bele rakom járókába akkor torka szakadtából. Újat nem akar tanulni egyszerűen képtelen bármire is figyelni huzamosabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!