Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Beadnátok bölcsibe csak...

Beadnátok bölcsibe csak azért, hogy a nagyobbakra több időtök jusson?

Figyelt kérdés

1 éves lesz 24.-én. A középső lánykámnak én főzök minden nap, viszem a kaját neki az oviba. Több műtét, vizsgálat vár rá, és úgy érzem nem tudnék rá odafigyelni 100%-ig, ha a kicsi is ott van. Sajnos most derült ki, hogy ennyire beteg. A páromnál dolgozom heti 10 órát, de oda vihetem a kicsit, szóval emiatt nem adnám bölcsibe.

Viszont a párom azt mondja, adjuk be, mert úgy legalább több időm jutna a másik 5 gyerkőcre is.

Még egyik sem járt bölcsibe, ő lenne az első.

Mi a véleményetek?

2014. szept. 3. 14:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy messze laktok. Napi két-három órát be tudtam volna segíteni de sz ország másik végéből lehetetlen.

[link]

Itt nézz szét, hátha tudnak neked is segíteni.

2014. szept. 3. 20:34
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy!
2014. szept. 3. 21:44
 23/27 anonim válasza:
100%
Gratula első pár válaszoló :) egyből elitélted :D
2014. szept. 5. 09:22
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
NEM NEM NEM !!!
2014. szept. 6. 15:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt most a beteg gyerek a legfontosabb a családban, és nem az 1 éves, akinek semmi baja nem lesz a bölcsitől. Ha szükséges igen megoldanám a felügyeletét addig, amíg a beteg gyerek gyógyulása érdekében ez szükséges. Mielőbbi gyógyulást és kitartást!
2014. szept. 7. 22:02
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekek ezrei kerülnek korán bölcsődébe,pláne régen ez tök általános volt,és senki nem lett lelki beteg emiatt.Most a rákos kislánynak van a legnagyobb szüksége rád,a picinek meg semmi baja nem lesz a bölcsődében ahol remélhetőleg szeretettel fognak gondoskodni róla (szerencsére a legtöbb helyen így is van)
2014. szept. 7. 22:08
 27/27 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek csak 2 gyereke van, de hogy a kicsi fél évesre jobban tudjon figyelni, ő is beadta a másfél évest bölcsibe. Meg egy két szintes házban laknak és félt, hogy míg a kicsit eteti vagy valami, addig a nagy kárt tesz esetleg magában, az összes óvintézkedés ellenére, leesik a lépcsőn, megeszi az összes legót vagy magára húzza a konyhában a forró fazekat.

Szocializálódik, szokja, hogy vannak más emberek is a világon, újakat tanul, barátkozik és 2-kor meg hazaviszi az apja, ha megy haza a munkából, így délután már a családjával van.

Szerintem nem baj, ha egy gyerek bölcsibe jár.

2014. szept. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!