Beadnátok bölcsibe csak azért, hogy a nagyobbakra több időtök jusson?
1 éves lesz 24.-én. A középső lánykámnak én főzök minden nap, viszem a kaját neki az oviba. Több műtét, vizsgálat vár rá, és úgy érzem nem tudnék rá odafigyelni 100%-ig, ha a kicsi is ott van. Sajnos most derült ki, hogy ennyire beteg. A páromnál dolgozom heti 10 órát, de oda vihetem a kicsit, szóval emiatt nem adnám bölcsibe.
Viszont a párom azt mondja, adjuk be, mert úgy legalább több időm jutna a másik 5 gyerkőcre is.
Még egyik sem járt bölcsibe, ő lenne az első.
Mi a véleményetek?
Kár hogy messze laktok. Napi két-három órát be tudtam volna segíteni de sz ország másik végéből lehetetlen.
Itt nézz szét, hátha tudnak neked is segíteni.
A barátnőmnek csak 2 gyereke van, de hogy a kicsi fél évesre jobban tudjon figyelni, ő is beadta a másfél évest bölcsibe. Meg egy két szintes házban laknak és félt, hogy míg a kicsit eteti vagy valami, addig a nagy kárt tesz esetleg magában, az összes óvintézkedés ellenére, leesik a lépcsőn, megeszi az összes legót vagy magára húzza a konyhában a forró fazekat.
Szocializálódik, szokja, hogy vannak más emberek is a világon, újakat tanul, barátkozik és 2-kor meg hazaviszi az apja, ha megy haza a munkából, így délután már a családjával van.
Szerintem nem baj, ha egy gyerek bölcsibe jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!